Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciasteczko22

Mój chłopak to straszny gaduła

Polecane posty

Gość Ciasteczko22

mógłby gadac bez końca i każdego zagadac na śmierc:) ja za to jestem jego przeciwieństwem bo nie lubię dużo mówic. Z początku trochę mnie to nawet wkurzało jak tak gadał i gadał a potem się przyzwyczaiłam, jest kochany, dzwoni do mnie po 3 razy dziennie albo i nawet więcej i nawijamy i wcale mi to nie przeszkadza że tak często dzwoni jak się nie widzimy, interesuje się każdym szczegółem w moim życiu, kocham go jesteśmy już 1,5 roku razem:)

Gość mmmmmammaa weronkkiiii
moja maz tez straszny gadula. Ja tez ale czasami potrzebuje chiwlke spokoju.

Gość Ciasteczko22
trafił mi się jak dotąd najlepszy facet jakiego miałam, ci wcześniejsi to dupki, a on jest cudny mówi mi o wszystkim i w ogóle, mam nadzieję że tak już będzie bo on zasługuje na moją miłośc

Gość ertretertre
Ćpa amfetaminę jak nic 🖐️

Gość rozkurwiam nosem kosmos
mojemu się gęba nie zamyka, ale mi zresztą też nie. zamiast spać to gadamy, zamiast jeść to gadamy i bywa, że jemy obiad 3h, przed wyjściem na uczelnię gadamy i zdarza się, że któreś nie zdąży na zajęcia, napiertalamy do siebie non stop :P jedyne co mnie wkoorwia to fakt, że on wyjdzie gdzieś z kumplem i jak na gadułę przystało tak się zagada, że wróci do domu 3h po ustalonym czasie, bo tradycyjnie gadał i nie zwrócił uwagi na upływ czasu. tragedia :P

Gość Ciasteczko22
mój akurat do kumpli nie chodzi bo woli ze mną spędzac czas a jak mu powiedziałam co jak mu się znudzę? on powiedział że ja mu się nigdy nie znudzę:) ahh...:*

Gość [pk=momo
powiedz mu zeby zamknal ryj wreszcie:o nie lubie gadul

Gość Ciasteczko22
hehe zabawni jesteście czasami :D