Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sad_lonely_girl

Jest mi tak bardzo smutno, że łzy mi same lecą

Polecane posty

Gość sad_lonely_girl

Tak bardzo pragnę z kimś być, żeby ktoś mnie kochał. Niestety mam już 22 lata, ale do tej pory miałam pecha do facetów. Chciałabym w końcu poznac kogoś wartościowego, kto mnie pokocha naprawdę, a nie tylko bedzie chciał mnie przelecieć. Dzisiaj mi się śniło, że byłam z kimś i to byl piękny sen. Szkoda, że rzeczywistość jest inna. Niech mnie ktoś przytuli :(

Gość miedzynarodowka 32666666666666
22?? tia konie c swita baw sie imprezuj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!a nie o jakims fagasie marzysz

Hej, nie smuć się :) wiem że łatwo tak napisać, ale to naprawdę nie ma sensu. Nie każdy ma szczęście. Ja też często trafiam na dziwnych osobników.

Gość do bobasek
a moze czas na sex za pieniadze?

Gość sad_lonely_girl
Nie mam już ochoty na imprezy. Już się wybawiłam dosyć. Chciałabym w końcu się z kimś związać na stałe, chcę stabilizacji i jakichś opiekunczych, meskich ramion

mam opiekuńcze, męskie ramiona i pustke miedzy nimi ;) no ale bedzie co ma byc, w koncu pewnie poznam jakas wartosciowa osobe a nie pusta lale albo dziewczyne z problemami psychicznymi ;)

Gość pustkę, pustkę
mam opiekuńcze, męskie ramiona i pustke miedzy nimi pustkę to ty masz wiesz gdzie :) żaden facet tak nie napisze :)

Gość pustkę, pustkę
cocaine child? cocaine child? W tym wieku można już brać kokę? Rodzice o tym wiedzą?

Gość sad_lonely_girl
cocaine child od dawna jesteś sam?

Gość pustkę, pustkę
w wieku gimnazjalnym, dziewczę?

pustka, po tak wnikliwej psychoanalizie jaką przeprowadzilas na mojej skromnej osobie, cisnie mi sie na usta juz tylko jedno: wąchaj jaja

Nie ma lekko, trzeba wierzyć że się spotka kogoś wartościowego następnego dnia i z tą myślą wstawać codziennie pełnym optymizmu :)

Gość radykalna i szczera
Kochana nie szukaj nikogo na sile,bo wtedy nie znajdziesz albo znowu trafisz na jakiegos dupka :) Powiem Ci,ze czesto bywa tak,ze ta jedyna wlasciwa osoba jest gdzies blisko nas...A my tego nie potrafimy dostrzec

Gość gość
bo tak to jest, ci wartościowi pewnie podbijali do ciebie, ale wydawali się nieatrakcyjni, zostali tylko kolegami. Przecież to ty wybierałaś tych co chcieli cię tylko przelecieć..... Trochę więcej patrz na inne cechy niż wygląd. Głowa do góry, jest wielu fajnych facetów, może nawet niedaleko.... powodzenia