Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aida25

prosze o rade cilest

Polecane posty

Gość aida25

kochane, niestety przez moja glupote zapomnialam wziasc 7 tabletki(minelo 24 h) , a dzien pozniej kochalam sie z moim narzyczonym, i pozniej skapnelam sie ze nie wzielam tabletki, wzielam odrazu dwie...i teraz nie wiem co robic... my kobiety to zawsze mamy pod gorke

Gość aida25
czytamy, tylko popelniamy tez bledy

Gość gdjf
Rany bez urazy ale jak mozna brac 2 tabletki naraz.skoro sie o kednej zapomnialo to i tak nic noe da jesli pominiesz i wezmiesz dwie naraz...ja bralam tydzien czasu cilest i szybko zaszlam w ciaze bo tez zapomnialam o tablettce

Gość aida25
mozna bo 1 wczorajsza a druga dzisiejsza

Gość aida25
Tydzień 1 cyklu Należy przyjąć ostatnią pominiętą tabletkę tak szybko jak to możliwe, nawet gdyby oznaczało to konieczność przyjęcia jednocześnie dwóch tabletek. Kolejne tabletki przyjmować o zwykłej porze. Ponadto przez kolejnych 7 dni należy stosować dodatkową, skuteczną, niehormonalną metodę antykoncepcji. Należy brać pod uwagę możliwość zajścia w ciążę, w przypadku stosunku odbytego w ciągu poprzedzających 7 dni. Ryzyko zajścia w ciążę jest tym większe, im więcej tabletek pominięto i jest bliżej do końca cyklu. Ja dobrze zrobilam

Gość aida25
tydzien czasu??? ja biore 8 lat juz

Gość aida25
wzielam tabletke escapele i od paru dni boli mnie brzuch mialyscie tak?