Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zasmucony koleś...

Proszę pomóźcie mi...

Polecane posty

Gość Zasmucony koleś...

Witajcie. Mam dosyć poważny problem, przynajmniej dla mnie. Otóż mam 20 lat i nie potrafię zaakceptować swojego wyglądu. Jestem dosyć niski 1.7m ważę 76kg mam mały brzuszek którego normalnie nie widać. Posiadam małego penisa ma tylko 12cm długości jak i obwodu... Strasznie się sobie nie podobam, nie lubię patrzeć w lustro, uważam siebie za nikogo... Proszę pomóżcie mi jakoś... Bo ja nie wiem co mogę zrobić aby zaakceptować to jak wyglądam...

Gość salwatore
ja mam podobnie, z tym ze moj wyglad mi sie podoba, ale nie akceptuje swojego zachowania. chcialbym byc fajny ale nie umiem. jak sie do tego zmuszam to jestem ok, ale jak jestem soba to jestem debilem i sam to zauwazam. kiedys z tego powodu mialem powazne problemy, teraz mam to wszystko w dupie i tylko siedze w domu i gram na kompterze w simsy i siedze na kafeterii.

Gość walenty słoik
zwalta se konia chłopaki i idźta spać karwa kawka

Gość Zasmucony koleś...
ja już wstałem...

Gość Gadanie....
@ Zasmucony koleś Za bardzo skupiasz się na powierzchowności. Inwestuj w siebie: zdobądź jakieś hobby, którym będziesz mógł zaimponować ludziom, które da Ci więcej pewności siebie. Z czasem poznasz kolejnych znajomych, wśród których znajdzie się kobieta, która pokocha Cię takiego, jakim jesteś. I nie będzie Ci mierzyła męskości linijką. Ile razy trzeba powtarzać, że nie wielkość się liczy tylko umiejętność użycia przyrodzenia? http://pl.wikipedia.org/wiki/Pochwa_%28anatomia%29 Czyli przy tych 6-8 cm Twoje 12 jest wystarczające. @ salwatore Praca nad sobą pozwoli, by wyuczone zachowanie stało się rutyną, oczywistością. To jak wciąganie brzucha: na początku musisz się zmuszać, wciąż myśleć o tym, a z czasem mięśnie tak przywykną, że wciągasz brzuch odruchowo. Nie wolno sobie folgować, bo to powoduje odosobnienie.

Gość ewyeryery
ale jak możemy pomóc? zwalczyć twoją nieatrakcyjność? to aż dziwne że tak się przejmujesz, zazwyczaj faceci uważają że są super fajni, to kobiety przejmują się wyglądem

Gość Alergia na koty
twój wygląd nie ma najmniejszego znaczenia, tak jak rozmiar twojego przyrodzenia świat NIE KRĘCI SIE WOKÓŁ DUPY najważniejsze jest to, co niewidoczne dla oczu... a więc: co sobą reprezentujesz?

Gość Zasmucony koleś...
Nie wiem jak byście mogli mi pomódz, ale ja naprawdę nie wiem co zrobić aby zaakceptować to jak wyglądam. Wiem że wygląd to nie wszystko, ale ja mam przez to strasznie niską samoocenę...