Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czy to takie łatwe ?

Czy można ZAKOCHAĆ się poprzez pisanie ?

Polecane posty

Co o tym myślicie ? Dwie dziewczyny już mi powiedziały że mnie kochają chociaż nigdy się nie widzieliśmy . Z jedną teraz jestem. Czy to normalne ?

Gość normalny_pogada
zwalić ci konia?

Nawet tutaj zmieniam swoją twarz... Sam już nie wiem kim jestem :/

Nawet tutaj zmieniam swoją twarz... Sam już nie wiem kim jestem :/

Na początku pewnie, że możesz udawać, pisać zachowawczo.... ale po dłuższym czasie wychodzi jaki człowiek naprawdę jest. Zbyt długo nie da się udawać, nie każdy to potrafi. No i osobiście uważam, że można zakochać się poprzez pisanie. Ktoś powie, że to absurd, bo przecież nie zna się tego człowieka... ale podobnie bywa z miłością od pierwszego wejrzenia - też nie znamy tej osoby, nie wiemy jaka ona jest, a jednak coś czujemy.

W rzeczywistości nie jest od razu tak źle... Ale po jakimś czasie mnie to nudzi...

Teraz udaje tak już około pół roku i dobrze mi to wychodzi jeszcze... Ale już nie mogę tak. Myślcie że jak mnie naprawdę kocha to będzie ze mną być z takim jakim jestem ? Czy też może powiedzieć że nie w kimś takim się zakochała ? Ja bym powiedział że to najbardziej zależy ode mnie... Bo można starać się i całe życie przecież...

Teraz udaje tak już około pół roku i dobrze mi to wychodzi jeszcze... Ale już nie mogę tak. Myślcie że jak mnie naprawdę kocha to będzie ze mną być z takim jakim jestem ? Czy też może powiedzieć że nie w kimś takim się zakochała ? Ja bym powiedział że to najbardziej zależy ode mnie... Bo można starać się i całe życie przecież...