Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bydło coś siedzi cicho

Jak weszła ustawa o Acta to młodzież bydło wyszła na ulicę bo..

Polecane posty

Bydłu zabiera się filmiki, gierki, muzyczkę, co jest sensem życia tego bydła; a jak przedłużają wiek emerytalny i starzy rodzice tego bydła czy też oni sami będą musieli zapierdalać do 67 roku życia to CISZA, nikt nie protestuje, to jest poza zasięgiem tego bydła ogłupionego przez neta, filmiki, gierki, muzyczkę.... śmieszne prawda?

Gość jgggggggggggggggggggg
sama jesteś bydło,myślisz że acta to tylko filmiki :O poza tym ja mam gdzieś co się będzie działo za tyle lat,do tego czasu wszystko sie pewnie pozmienia a może nawet nie dożyję...67 lat hohohoho nienormalna bym była gdybym myślała teraz o tak dalekiej przyszłości :D

w tym wieku jest sie starym próchnem a życie i tak już nie ma sensu

to super, że myślisz o swoich rodzicach którzy przez ciebie będą musieli tak długo zapieprzać. Ale o durne filmiki, gierki, muzyczke to bydło walczyło zaraz. Widać teraz jacy to debile ta młodzież. PO prostu bydło myśli tylko o własnej D U P I E ale starych rodziców mają gdzieś.

Gość dziś na pomarańczowo
ja akurat nie jestem nastolatką, ale kobietą przed 30stką i szczerze mam gdzieś tę całą reformę emerytalną. w życiu jeszcze nie pracowałam na umowę o pracę, emerytury, nawet i głodowej i tak sobie już nie wypracuję, więc co mnie to wszystko obchodzi? i tak, żeby nie zdechnąć z głodu będę musiała zapieprzać do śmierci za marną pensję na śmieciowej umowie, chociaż nie wiem, czy gdziekolwiek zatrudnią np. 50latkę.

moi rodzice jak nawet będą zapieprzać to nie z mojej winy,co ty pierdzielisz :O sami też mogliby zresztą wyjść na ulicę i protestować. A jeśli chodzi o nasze relacje to nie są dobre,oni mają wdupie co ja czuje więc co ja sie będe przejmować. I może poczytaj więcej o acta zamiast pierdzielić takie głupoty :O w dupie mam filmiki,ale już żeby ktoś czytał każdy mój mail czy mnie zamknął w więzieniu za przypadkowe wejście w nieodpowiedni link to już nie mam ochoty. Poza tym gdyby ludzi stać było na wszystko legalnie to nie musieliby szukać filmów w necie. Co,może biedniejsi mają w ogóle nie mieć dostępu do rozrywki...

Gość młodziesgodzi sie zapierdalac
do 67 roku byle nie zabierać im zabawek internet babdzie wychodzą co nie powinno ich interesować

no ale ty głupia bezmózga egoistko, pomysl trochę o swoich rodzicach, czy znajomych starszych ludziach, którzy są 50+ i już mają dość pracy i czekają tylko do emerytury. Własnie przez takie egoistyczne szmaty starsi ludzie muszą cierpieć, bo przecież taki 58 latek nie wyjdzie na ulicę. Jak jakieś pierdoły: filmy, gry to debile wychodzą, a jak jakieś ważne sprawy, jak niszczenie starszych ludzi, którzy w pocie czoła będą musieli robić do śmierci bo większość nie dozyje, to juz macie gdzies. A ludzie walczyli i ginęli za Polskę, za was, żebyscie teraz mogli się cieszyć życiem egoistycznie i nic was bydło nie obchodzi, we lbie tylko siano i ruchanie.

i lepiej sie ciesz że nie ma acta bo inaczej w ogóle byś teraz nie mogła założyć tego tematu a może sama płaciłabyś karę za jakieś byle gówno

i slusznie mają cie w dupie twoi rodzice bo widzą jakie z ciebie ZERO. Ja mam dobre relacje z rodzicami i martwie sie o nich.

Gość bydło siedzi cicho
jem kupe i sram mordą :)

wolalabym ACTA niz zeby moi rodzice czy inni starsi schorowani ludzie robili do 67. ja z neta zadnych glupich filmow, muzyki nigdy nie sciagalam i nie mam zamiaru, wole poczytac ksiazke! kupioną w sklepie! nie okradam artystow.

ty jesteś jakaś chora psychicznie,nie będe dyskutować z kimś tak zgorzkniałym i wrednym :O licz sie ze słowami,kim ty jesteś by wyzywać ludzi od szmat?! jak tak cie to boli to zapierdalaj na ulice protestować a nie narzekasz na kafeterii na innych. Sama coś zrób to może zmotywujesz pozostałych. Najlepiej pierdolić od rzeczy. Sianko i ruchanie..no cóż,bywa i tak.Ale to nie mój problem,dla mnie liczą się inne wartości ale pewnie,najlepiej oceniać z góry - bydło,szmaciarze,egoiści. Popatrz lepiej najpierw na siebie

nie,bo zależność jest taka : to rodzice mają większy wpływ na dzieci niż odwrotnie. jeśli nawet ich dziecko to zero,to jest to ich wina,mogli inaczej je wychować. Wieć jesli oni dają mi zły przykład,olewają to logiczne i naturalne że odwrotnie będzie tak samo. I tak im dużo wybaczałam,zwłaszcza ojcu. Nic o mnie nie wiesz więc nie osądzaj. Nie pomyślałaś ze np. mój ojciec jest alkoholikiem i bije,poniża. Mam go szanować bo jest "kochanym tatusiem". Śmieszne. niech sobie zapierdala,i tak przepierdziela kase na alkohol i papierosy. Więc niech sobie robi

też wole pożyczać książkę,wypożyczoną z biblioteki. Jakby było acta to nie byłoby bibliotek najprawdopodobniej.

poza tym chcieli tuskolandu to niech teraz ponoszą konsekwencje swojej glupoty ja bylam niepelnoletnia i nie moglam na nic wplynac

Gość fdhvxa
A po co , bo się nie opłaca , bo co mnie obchodzi Obecna mlodziez to pokolenie debili i tchorzy i szkoda z nimi gadać , dziadki i mohery wyjdą na ulice !!!!!!Mlodziez się boi .Mohery i starcy mają więcej iskry.niż te.Tchorze .23

Gość fdhvxa
Powinni właśnie myślec topiku co będzie za iles tam lat .Tchorze !!!!!!!!!! Bydło !!!!!!!!!!

Gość krolowazycia
jak nie ma pracy to co myslec o emeryturach ? mnie to jakos bujaaaa ten caly wiek emeryttalny

Nie mam nic przeciwko pracy do 67 roku życia. To rozsądna i konieczna reforma. Długość życia się zwiększa. Osoby po 60 w tej chwili to nie ludzie, którzy tylko czekają na śmierć. Nie przesadzajmy... Moja prababcia mając ponad 80 lat nadal jest aktywna, pomaga na polu, zajmuję się swoimi zwierzętami, jeździ na rowerze, jeszcze parę lat temu żyła dużo intensywniej, a wybitnie zdrowa także nie jest.

Gość bo acta to ZUO!!!
a reformy emerytury doplo :)

Gość razzze
średnia wieku życia mężczyzn w Polsce to 71,5 roku, kobiet - 80 może od razu do 71? :)