Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

żona modna

menu świąteczne

Polecane posty

Moje menu na święta: żurek wielkanocny biała kiełbasa pieczona w boczku sałatka gyros sałatka ryżowa z sosem pieczona karkówka ze śliwką może bigos, ale jakoś nie chce mi się gotować choć rodzinka się domaga galareta z kurczaka ciasto 3 bit makowiec więcej nie robię pierdzielę, kto to wszystko zje:P A co wy ciekawego przygotowujecie?

Gość ja przygotowuje chyba za duzo
W niedziele: swieconka na sniadanie + barszcz bialy bigos,biala kielbaska potrawka z chrzanu z jajkiem galareta drobiowa szynka zawijana z salatka w galarecie skrzydelka jajka w majonezie z lososiem paszteciki z kapusta (kupne,zamrozone) + barszcz czerwony sledz pod pierzynka salatka z pora z jajkiem i kukurydza + majonez sernik babka, rolada jablecznikowa wiadomo chlebek jakies pomidorki ogorki wedlinki na poniedzialek planuje obiad karkowka w sosie ziemniaczki i buraczki + pozostalosci z niedzielie, saltaki itp. mamy gosci w poniedzialek wiec mysle ze wszystko pojdzie.

no to faktycznie sporo , a dużą masz rodzinkę, ja mam troje dzieci ale to takie wybredne niejadki są:P. W niedzielę na śniadaniu też mam rodzinkę,która doniesie swoją część żarełka, to co napisałam to robię ja, a w poniedziałek wybywamy na cały dzień na wycieczkę więc siedzenia przy stole nie będzie