Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ola2921

Prostownica do włosów

Polecane posty

Gość ola2921

Chciałabym sobie kupic prostownicę do włosów ale problem w tym że się wogóle nie znam na tym jaką wybrać, co powinna mieć itp. No i jaka waszym zdaniem jest najlepsza. Bo nigdy nie miałam prostownicy. Proszę o pomoc w wyborze tej najlepszej ......

Gość ola2921
A jaka tafla jest dobra żeby nie niszczyła włosów ??

Idź do saturna, albo m1, pooglądaj, poczytaj, któraś ci z pewnością wpadnie w oko 🖐️

Gość ja zdecydowanie polecam
remington shine therapy, wypróbowałam już dużo prostownic, ta słuzy mi od dwóch lat i wciąż jestem z niej zadowolona równie dobra jest remington sleek and curl z resztą możesz przeczytać opinie na wizażu:) tylko nie przesadzaj z częstością prostowania, bo odbije się na włosach:(

Gość ja zdecydowanie polecam
każda niszczy włosy, bo to nie tylko kwestia płytek a samego wpływu wysokiej temp na włosy, choć na pewno niektóre niszczą bardziej niektóre mniej

przede wszystkim musi miec powloke ceramiczna ja mam ta: http://allegro.pl/listing/product.php?category=0&product=OGEwNR8TQF9cQwoAXAkIAwpNElwQbllSGlsASGQxMDY%3D&sg=0&string=prostownica+zelmer i chwale ja bardzo - regulacja temperatury - momentalnie sie nagrzewa - mozna nia robic loki male i duze i fale - ma koncowki nie-nagrzewajce sie - to blogoslawienstwo, zwlaszcza na poczatku - obrotowy przewod w zasadzie nie ma wad - przynajmniej dla mnie

jesli jest regulacja temperatury to nastawiasz ja w zaleznosci od tego, jakie masz wlosy. do tego jakis produkt ochronny na wlosy i jest ok

Gość sdvasdver
polecam prostownice REMINGTON

Gość ola2921
Widzę że większość jest za Remingtonem :)