Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dsfvdsgdfgg

co myślicie o towarzystwie ubezpieczeniowym D.A.S.?

Polecane posty

Gość dsfvdsgdfgg

Jak w temacie

Gość ullalanna lalla
nic nie myslę, nie miałam do czynienia, ciągle szukają kogoś do sprzedawania, zresztą jak inni

Gość dddhfhgh
Do sprzedawania? Ale ja nie szukam pracy... pytam jako chętna się ubezpieczyć ;) Szczególnie jestem ciekawa jak ma się to ubezpieczenie do sprawy rozwodowej, która za jakiś czas mnie czeka. Piszą, że w zakresie ich działania jest także zwracanie kosztów za rozprawy sądowe, nawet adwokatów i radców prawnych.

Gość franciszka mey
jasne tylko najpierw przeczytaj wyłączenia odpowiedzialności zanim się ubezpieczysz

Gość senny pierdzioch
korzystałem kiedys z tej firmy. Ale z tego co wiem, to nie jest to ubezpieczalnia, tylko kancelaria ochrony prawnej, która reprezentuje Cię właśnie w sporze z towarzystwami ubezpieczeniowymi, np. jesli masz szkodę komunikacyjną i ubezpieczyciel zaniża Ci odszkodowanie, to oni w Twoim imieniu sądzą się z ubezpieczycielem - i to faktycznie działa.

Gość gdfghfgf
Fragment umowy: "Ubezpieczyciel zobowiązuje się do wskazanej w umowie ubezpieczenia wysokości sumy ubezpieczenia, reprezentować prawne interesy ubezpieczającego, a także PONIEŚĆ NASTĘPUJĄCE KOSZTY niezbędne dla reprezentowania jego interesów prawnych: 1.) koszty postępowania przed sądem powszechnym, w tym: a.) wynagrodzenie adwokata lub radcy prawnego (...)" Stąd moje wnioskowanie, że nie tylko reprezentują nasze sprawy ale także ponoszą niektóre koszty. Pytanie zadałam by dowiedzieć się jak sprawdza się to w praktyce?