Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość muskzynka

chce zamowc laptopa przez allegro ale sie boje

Polecane posty

Gość muskzynka

na dodatek nie mam konta na allegro, nigdy nic nie kupowałam przez internet znalazłam super oferty jednego uzytkownika, który sprzedaje laptopy, maja duzo pozytywnych komentarzy, wiiec to chyba dobrze boje sie jednak, ze zostane oszukana na pieniadzach nie spie, wiec strata ich byłaby dla mnie porazka :O co robic?😭

Gość ide spac 2
moglabys zabezpieczyc sie dodatkowymi dowodami np. wymiana mailow, popros o dowod w postaci maila, dane -imie i nazwisko, wyjsnij z robisz zakupy pierwszy raz prze neta i chcesz byc ekstra ostrozna jezeli sa uczciwi nie powinni miec z tym problemu

Gość ullalanna lalla
ale jakie dodatkowe emaile, ludzie! załóż konto i kup, dostaniesz z automatu maile potwierdzające zakup na swój adres email, nie trzeba wielkim mózgiem być do tego, nawet dzieci potrafią dokonać zakupu na allegro, lepiej przed zakupem poczytaj o sprzedawcy i warunkach ew. reklamacji, to jest ważne

Gość muskzynka
nie wiem tez o co chodzi z tymi aukcjami :(

Gość ullalanna lalla
jak się boisz to wybierz płatność przy odbiorze

Gość a dlaczegoo
cos sie tak uparla na to allegro tam jest drogo laptopy sie wyszukuje przez ceneo albo skompca i masz gwarancje sklepowa + producenta

Gość muskzynka
Ciągle się wszystkiego boję.

Gość ide spac 2
ja zamawiam zawsze przez ebaya, nie znam sie na allegro ale mozesz poroosic o dodatkowego maila z dokladnymi danymi osobowymi, nazwiskiem i adresem jak jest uczciwy, nie powinien miec problemu

Gość muskzynka
Boję się ceneo i boję się skąpca.

Gość muskzynka
Ebaya też się boję.

Gość muskzynka
spierdalac podszywy na ceneo i skapcu jest wlasnie drogo i maly wybór :O

Gość muskzynka
Znów się boję.

Gość muskzynka
kurwa ale mi pomogliscie 🖐️

Gość kto chce.,.
Mam laptopy z 12mcy gwarancji, nie ma sie czego bac, sprzedam pzez allegro, gwarancja pisemna pisz komp.serwis(małpa)interia.pl

Gość powiem i ja ........
to nie kupuj laptopa na allegro a poszukaj profesjonalnych sklepów zajmujących się sprzedażą tego typu sprzętu przez internet na pewno będzie bezpieczniej

Ja kupiłem w grudniu laptopa przez Allegro i jestem zadowolony. Laptop był nowy, z gwarancją itd. Na allegro sprzedają sklepy, więc nie musisz od prywatnych sprzedawców kupować. To jest to samo, co pójście do sklepu, tylko wygodniejsze, bo przywożą Ci towar do domu. Możesz też odebrać osobiście. Jeśli nie masz konta na Allegro, a już chcesz kupić, to poproś kogoś, kto ma tam konto, bo żeby się zarejestrować na Allegro musisz po wstępnej rejestracji poczekać na list, który Ci przyślą i dokonać pełnej rejestracji. Nie wszyscy sprzedawcy sprzedają osobom niezarejestrowanym.

Gość muskzynka
Ale na aledrogo jest taniej niż w sklepach.