Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zebra w kratkę

życie mi sie pokomplikowało

Polecane posty

Gość zebra w kratkę

j.w :/

Gość franciszka mey
co się stanęło?e?

Gość zebra w kratkę
mam 33 lata facet mnie zdradził po 10 latach związku chyba mnie zwolnią muszę mieć zabieg ginekologiczny :/

Gość franciszka mey
łał, faktycznie wysyp nieszczęść, takie życie, jak się wali to na każdym froncie, ale spokojnie, ze wszystkim sobie poradzisz, powodzenia z kim cię zdradził, jak się dowiedziałaś? zostawiłaś go?

Gość zebra w kratkę
zdradził z koleżanką/sąsiadką (zawsze mówił, że mu sie nie podoba, że jest po prostu brzydka itp, a jednak....) najpierw podejrzewałam, potem nabrałam pewności a potem zobaczyłam jakie ma foty w kompie (ich razem, w naszym domu w trakcie stosunku :/) nie pytaj czy go zostawiłam, bo mi wstyd, ale NIE :/

Gość zebra w kratkę
franciszka mey- dlaczego pytasz o zdradę, spotkało cię kiedyś też coś takiego ?

Gość zebra w kratkę
równie dobrze możesz wpisać "sex" w googlach i zobaczysz podobne foty. Zawsze wierzyłam w miłość na zawsze, po grób ble ble ble ale chyba jednak wszyscy faceci to świnie.

Gość franciszka mey
nikt mnie nie zdradził, przynajmniej nic mi o tym nie wiadomo ale ty serio piszesz? wiem, że to twoja decyzja ale powiedz, dlaczego z nim jesteś po czymś takim, jesteś od niego uzalezniona w jakiś sposób?

Gość zebra w kratkę
nie jestem uzależniona, pracuje i mam pieniądze. Jedynie co to mieszkam w jego mieszkaniu, które w 90% wyremontowalismy za moją kasę. Musiałabym się wyprowadzić, co w sumie też nie jest problemem, ale mieszkamy za granicą, nikogo tu nie mam. Czasem myslę o powrocie- ale szukanie nowej pracy, mieszkanie z rodzicami mnie przeraża i tak sobie tkwię w tym nie wiadomo czym.

Gość zebra w kratkę
jak myslicie, czy 10lat wspólnego w sumie udanego życia i 1 zdrada powinny przekreślić wszystko, czy warto i trzeba spróbować jeszcze raz?

przecież i tak mają cię zwolnić myślisz, że nie zasługujesz na lepsze życie? jeżeli sądzisz że nie, to siedź z nim do osranej śmierci- proste

jeżeli wybaczysz mu tę zdradę to pewnie i tak za czas jakiś cię zdradzi szanuj się i wymagaj szacunku do siebie

Gość bckdsbvlds
odejdz od niego, na pewno sobie poradzisz, rozumiem ze sie boisz ale stawka jest twoje godne zycie, chcesz zyc z poczuciem pogardy do samej siebie? jesczze mozesz sie zakochac, zmienic prace, byc szczesliwa, dasz rade tylko musisz zaczac dzialac

Gość zebra w kratkę
uświadomiłam sobie, że chyba najbardziej mnie przeraża samotność. mam 33 lata i pewnie już nikogo nie znajdę, bo stara jestem, a ja marzyłam o dziecku.....

Gość baba i mazur
znowu cię zdradzi, skoro raz wybaczyłąś, wybaczysz i drugi...