Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość luuudzie odpowiadajcie

po ilu dniach do domu , po cesarce przez zatrucie ciążowe?

Polecane posty

Gość luuudzie odpowiadajcie

moja siostra wczoraj urodziła córkę... ciśnienie jej rosło i groził wylew krwi do mózgu. Lekarze zadecydowali o cesarce. Córka poszła do inkubatora to wiadomo w 30tc, a co z siostrą? Ciśnienie już spada, jest na granicy normy. Nie ma krwotoku po cesarce ani gorączki, minęło już 14godzin od cesarki ,siostra czuje się lepiej. Mam pytanie ..kiedy wyjdzie do domu? nie rozmawiałam z lekarzem, dlatego pytam, jak Wy myślicie ..

Gość Maatrioszkaa
Zadzwoń do szpitala. Rodzinie lekarz udzieli wyczerpującej odpowiedzi. To niewłaściwe miejsce na takie pytania.

jeśli karmi to może zostać w szpitalu tak długo jak dziecko, a jeśli nie karmi to na 3 dobe wypis

Gość mama córeczki.................
U nas po cesarce do 7 dób. Pewnie nie karmi, bo taki maluszek często nie ssie sam ale może jest inaczej w tym przypadku. Wierz mi lepiej zostać z dzieckiem w szpitalu niż później siedzieć po cesarce na krzesełku obok łóżeczka.

ja po zatruciu ciążowym, zespole hellp leżałam 8 dni w szpitalu. urodziłam w29 tyg, zdrowia dla siostry i córci życzę :)

nie ma czegos takiego jak pobyt w szpitalu tyle co pobyt dziecka, jezli stan zdtowia matki jest ok. moje dziecko było w szpitalu dwa miesiące i nie było szans na taki długi mój pobyt tam.... a jak czuje sie maleństwo ???? mam straszny sentyment do wcześniaków za sprawa mojego syncia

ja miałam zatrucie ciążowe i cesarke,do domu wyszłam w piątej dobie.Pozdrawiam

Twoja siostra wyjdzie do domu jak zdrowie dziecka będzie dobry i zostanie wypisane przez pediatrów

Gość mala czarna nusia
MOJA KOLEZANKA URODZILA PRZEZ CESARKE SYNEK BYL REANIMWANY ONA MOGLA WYJSC PO 3 DNIACH ALE POZWOLOLI JEJ ZSTAC DO KONA POBYTU MALEGO CZY;LI TYDZIEN!

moja mała była prawie miesiąc w szpitalu (rodzona w 33tc) i gdybym tylko karmiła to bym mogła z nią zostać ale nie miałam pokarmu a wiadomo że karmienie takiego wcześniaka to nie jest przystawianie tylko ściąganie pokarmu i podawanie przez sonde

Tam gdzie ja rodziłam wychodzi się po cesarce na 5 dobę.Jeśli dziecko musi zostać a matka nie karmi piersią to ona wychodzi o odwiedza dziecko.Jak karmi piersią to może zostać razem z dzieckiem.