Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość misikowa

Co robić gdy jest nudno?

Polecane posty

Gość misikowa

Jest strasznie nudno. kto mi podpowie co można robić w nudny, ciepły dzień. Do kolezanki napisałam sms i nic. Tylko nie TV i komputer bo to już mi sie znudziło. Pomóżcie :)

Gość misikowa
@pani Olinka sama jesteś szmatą ! w posprzątane juz mam idotko !!!

Gość misikowa
@Lomu tylko z kim ten spacer?

Oj chyba nie masz tylko 1 kolezanki, napisz więcej smsów, któs na pewno się skusi ;) Ja np zaraz biorę rower i jade na plaże posiedziec na słońcu i poczytac książkę ;)

To do tanga trzeba dwojga ;) Na spacer śmiało możesz iść sama. Włączasz muzyczkę i zapominasz o całym świecie :)

Też się nudzę w święta i to mega. Zawsze przeglądam fora, wchodzę na czaty, oglądam filmy lub wchodzę na strony takie jak kwejk.pl, czy zjebanedelfiny.pl

Długi weekend - miałem iść do Łodzi i z powrotem, dlatego tak mi ten spacer w głowie :) Ale oczywiście ludzie żyć nie dają :P Ciocia poprosiła o pomoc w ogrodzi. Miało być małe przekopanie, a wyszła rewolucja - likwidacja oczka, nowa ścieżka, przerzucenie kompostu, nowa ziemia itd :P

Gość krynija
a może tak kurs tańca? ja chodzę w gdańsku do SoSalsa, fajna forma spędzania czasu.

Gość Helbicka1
Hmm mi nigdy nie jest nudno bo chodzę na taniec. Zapisz się może gdzieś do jakieś szkółki. Z trójmiasta polecam SoSalsa.pl, bardzo fajni instruktorzy i nie drogo :)