Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak tylko troche w brzuchu

jak to zrobic no

Polecane posty

sluchajcie dziewczyny potrzebuje pomocy fajnie sie czulam wazac 60kg przy 163 zawsze bylam bardziej ubita niz chuda czy szczupla mam mocne nogi-zwlaszcza uda ale ok ale mam zbyt masywne (moim zdaniem mojego faceta wrecz przeciwnie) lydki sterczaca odstajaca dupe a nie jakiegos plaskacza plus szarsze biodra no i spore piersi.nie podam moich wymiarow kiedy wazylam 60 kg ale aktualne przy 64/65 to biust 101/102 biodra 101 wiec niby fajnie bo proporcjonalne ale problem jest z brzuchem bo na wysokosci talii czyli najwezszy punkt to 79 a na wysokosci pepka to 92...niby tylko 4 kilo chce zrzucic co to za problem nie ale chodzi o to zeby przede wszystkim urobic jakos te opone kurcze jak? chcialabym zaznaczyc ze jak komus mowie ze mam te 100 w biodrach to kazdy mowi ze to niemozliwe

prosze was o jakies porady

no cwiczyc cwiczyc ale co?chyba same brzuszki nic nie dadza... ja wiem ze nie da sie z jednej partii ciala schudnac ale ja az tak schudnac nie chce a pozbyc sie tej opony jak mi sie stworzyal

Gość sakdjhbv
jedz 5 razy dziennie, posilki o niskim indeksie glikemicznym a zobaczysz jak brzuch i waleczki zaczna spadac

Gość sakdjhbv
jedzz produkty o niskim indeksie glikemicznym

Gość sakdjhbv
powtorzylo sie :) a nie do konca , dziwne

dzieki dziewczyny za rade myslalam ze za skakanke bym sie wziela najpierw zeby rozruszac organizm miesnie a wtedy jakies takie typowe na brzuch no i do owsianki trzeba wrocic bo juz dawno kubki smakowe jej nie czuly :)