Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Łysienie jest wstrętne

Łysiejący chłopak nie ma szans na seks z fajną dziewczyną taka prawda

Polecane posty

nie zebym uogolniala ale spotykalam sie z wielona przystojnymi, ba wygladali jak z wybiegow, tylko co z tego jak w glowie siano? chociaz wroc, zaden z nich mnie w zaden sposob nie urazil, gdy widzieli ze nie o seks mi chodzi sami odchodzili mowiac przepraszam, ale nie chce Cie krzywdzic bo szukam wolnego zwiazku tzn babki na jeden raz Mysle ze te ktore patrza tylko i wylacznie na wyglad maja cos nie tak z glowa

Ale po co atrakcyjnej klubowej dziewczynie łysiejący chłopak?

Gość ola123983
Lady Love, całkowicie się z Tobą zgadzam. Te, które patrzą tylko na wygląd są albo puste, albo strasznie zagubione. Taka prawda. Autorze, jeśli szukasz dziewczyny na jeden raz to chyba nie robi Ci różnicy, czy jest coś warta czy nie, więc bierz, co się da, ale jeśli chcesz mieć poczucie, że kochasz się z mądrą, inteligentną kobietą to licz na to, że musisz coś dać od siebie. Jeśli łysina jest Twoim największym problemem to może spróbuj coś z tym zrobić.

Bo nie interesują mnie związki. I nie dyskotekową, a klubową

swoja droga, dyskotekowe laski lubia lysych, wiec zgol sie na calosc :P one po pijaku kazdemu dupsko wystawia, to sa jedne z tych najlatwiejszych lasek, wiec nie wiem w czym problem

Gość ola123983
Jemu chodzi o takie ładne, mądre, imprezowe dziewczyny. Z nimi jest trochę trudniej, bo są to normalne, zadbane np. studentki albo dziewczyny po studiach, które mają ciekawsze rozrywki niż seks z nieznajomym. Chodzą do klubów, bo lubią potańczyć, ew. wypić małą, umiarkowaną ilość alkoholu (małą to znaczy, aby wypić, ale być w pełni świadomą- dla niektórych tyle to jest mało)

Gość cal21
to jest racja ze laski nie lubia łysiejacych sam mam dość duże zakola do tego mam 170 wzrostu zaczłem łysieć jak miałem 19 lat dawniej to na dyskotekach same laski zagadywały na nk zarywały idac przez misato widziałem jak sie uśmiechaja do mnie a teraz .....

Gość Ernest Włochaty
Łysy zbir na sybir !!!!!!!!!!!!:P

Chodzi mi po prostu o przygodę z fajną dziewczyną, nie tępakiem z remizy