Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jennifer8787***

umyłam okna

Polecane posty

Gość kkkiiikkkaaa
Jak się ma syf w chacie to się sprząta 4 godz.:D A mycie okien "bo święta" to idiotyzm.

Gość mam tyle okien
że rozkłądam sobie pracę na dwa dni bo bym nie wyrobiła po umysciu 13 okien już wymiękałam a zostały mi jeszcze największe balkonowe na dwie ściany masakra gdy próbowałam jeszcze umyć lodówkę i kabinę prysznicową to ramiona mi już odmawiały posługi hehe

współczuję 13 okien... ,wcześniej mama mi myła ;) bo lubi ale teraz nie ma czasu więc ja się musiałam wziąć za tą brduną robotę .Też powinnam umyć lodówkę ale to już po świętach i tak się porudzi jedzeniem:D

Gość kusajka
naprawdę mama myła okna w Twoim mieszkaniu? Przecież nie pracujesz, a ona tak. Wyprowadziłas się z rodzinnego domu żeby byc samodzielna. Nigdy nie pozwoliłabym robic tego starszej ode mnie osobie w moim mieszkaniu (nawet jeśli mieszkasz w nim jeszcze trochę). Wstyd,

ja ostatnio cały balkon szorowałam. 7 razy wode wymieniałam. Wczoraj babeczki piekłam i dziś już koniec tego :D Palcem nie kiwnę :D:D

nie marwt sie, ja wlasnie zaczelam bo wczesniej mi sie nie chcialo i mam wiekszy burdel niz przed sprzataniem :D

Ja już cały domek mam wysprzątany, teraz pieke ciasto do karpatki i gotuję jaja w cebuli...

Gość mam tyle okien
Mnie czeka jeszcze odkurzanie i mycie podłóg bo tak się u nas kurzy że dwa dni po myciu już mam "koty". Niczego tak nie cierpię jak tej syzyfowej pracy. Posprzątam a za dwa dni wygląda jakbym dwa tygodnie nie sprzątała. Normalnie szok. Ostatnio mąż mnie wyręczył i jak następnego dnia zobaczył kurze na podłodze to się zdziwił....a on się dziwi że mnie szlag trafia że mam tak w kółko sprzątać a efektu nie widać