Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olga233333333333333333

kobieta 24 lata i 11 partnerów seksualnych. dużo?

Polecane posty

Gość matylda202939ejf
jak znalazłaś sponsora?

Gość arya
dla mnie tez odgrywa . jak sie czlowiek przyzwyczaji do duzych gabarytow to potem jakby mial sie przesiasc z mercedesa na malucha hehehehe :D

Gość bnbnzuzut
A gdzie on Cie ugryzl? Czy praktykowalas poz. 69?

Na roksa.pl

a czasem było rewelacyjnie.. najlepiej nie kochac sie z pijanymi facetami bo to jest zwykle porazka niestety najfajniej było z takimi koło 30-stki też znam takie co miały duzo wiecej ode mnie i wcale to nie jest jakiś margines społeczny..

no cipke mi cała pogryzł podczas pieszczot.. masakra, jakby był prawiczkiem bym sie nie zdziwiła ,ale o nim jest taka opinia ,ze już z wieloma spał i jeszcze był żonaty ,a mnie pogryzł tak ,ze potem sie wysikac nie mogłam :P

Gość bnbnzuzut
A gdzie najczesciej sie kochalas, czy w Twoim mieszkaniu?

różnie. w hotelu , u mnie na stancji to w zwiazkach raczej, u faceta , czasem na jakiejś ,,łączce " nad rzeka w mieśnie np nocą czasem jak sie szukało miejsca po jakiejś imprezie :P

Gość bnbnzuzut
A czy dalej bierzesz nastepnych, czy masz juz stalego?

Gość bnbnzuzut
Chyba jestes bardzo atrakcyjna, ze masz takie powodzenie.

atrakcyjna ,ale jakbym była cicha szara myszka to też bym nie miała powodzenia takiego ;)a ja po prostu czesto imprezuje , wyjeżdzam na różne wyjazdy zreszta zwiazane z moja praca znam dziewczyny atrakcyjne co powodzenia nie maja mam stałego ,ale jak pisałam to luzny zwiazek nie na poważnie wiec oprocz niego sypiam z innymi czasem ,a on czy sypia z innymi nie wiem nie kontroluje co robi

Gość Polaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
te atrakcyjne dziewczyny które według ciebie nie maja powodzenia po prostu nie sa tak puszczalskie jak Ty, szok jak Ty sie dziewczyno nie szanujesz

Gość ewrfgthyguj
jak mozna uprawiac tylko oralny sex? jak mozna obciagac??? rozumiem ze swoim facetem uprawiac orala ale byle komu samego orala? oralny to dopelnienie aktu sexualnego a nie sam akt sexcualny.

Gość kasia wu38u384u4
ja mam 17 i mam za soba juz analik :P to było z moim pierwszym, teraz mam drugiego chłopaka czyli 2 parnetów

Gość ewrfgthyguj
nie rtzeba byc atrakcyjna by ktos cie chcial przepieprzyc!

no wiesz po prostu z niekótrymi nie chciałam nic wiecej jak tylko seksu oralnego choć zawsze oni chcieli ,ale nie żałuje tego z perspektywy czasu ,ze sie tylko na tym skończyło bo nie chciałam i juz

Polaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa - nie chodzi tylko o to z iloma olne sypiały ,ale nie dostaja takich propozycji jak ja bo mimo ,ze sa ładne to sie kreuja na szare myszki i jak taka grzeczna dziewczynka z wyglądu ma dostawac takie propozycje? jakby sie inaczej zachowywały , ubrały modnie ( nie koniecznie wyzywajaco) to byłoby inaczej

a analu nie chciałam i raczej predko nie bede chciała bo dlaczego mam robic coś co mi nie pasuje

Gość ewrfgthyguj
ja jestekm grzeczna z wygladu, srednio atrakcyjna, za to z w maire ladna figura i dostaje czesto propozycje

to może tylko Ci sie wydaje ,ze sprawiasz wrazenie grzecznej z wygladu :P

bo znam dziewczyne co ze mna kiedys mieszkała bardzo ładna z twarzy i taka wysoka brunetka ,ale jest bardzo cicha , spokojna i prawie nie ma znajomych , faceta też nie ma .. byc może mimo swojej urody jest dziewica

Gość fotel
idź lepiej do spowiedzi.lafiryndo.

Gość ciekawski78
A jak sie ubierasz, spodnica mini, spodnie, dekolt, kolory itp. Wielkosc biustu?

Gość hjgsdjsgfjgdf
a 5 to duzo?

Gość Polaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
czy Ty dziewczyno nie rozumiesz ze jestes tylko laska do ruchania??? nic tylko Ci współczuc, a wiesz propozycji bedziesz miałą coraz wiecej bo faceci sobie beda przekazywac ze u takiej puszczalskiej Olgi poruchaja albo beda miec lodzika bez zobowiazań :O jestes jak darmowa dziwka

ciekawski78- zależy od pory raoku i okazji ,ale teraz na wiosne to np jakies obcisłe jeansy , bluzeczka z dekoltem do spód ,ale takim średnim nie do pasa ( biust C) , kurteczka taka zwykła ala skóra.. i krótka makijaż chyba zwyczajny , buty na obcasach z 8 cm , włosy rozpuszczone do łopatek ,albo zwiazane

a latem spodniczki krótkie dość ,ale też nie jakies bardzo krotkie , topy z dekoltami ,albo t-shirty , krotkie spodenki raczej sie ubieram modnie i w dopasowane rzeczy ,ale z drugiej strony nic w moim stroju nie ma co by zwracało uwage

Gość ciekawski78
A czy jestes ogolona czy owlosiona?

Gość do Tym razem to znowu ja + ba
ale ona zdradza :O