Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miIka_89.

Co myslicie o takim ubieraniu dzieci,dla mnie to trochę nie smaczne.

Polecane posty

Gość dobra rada to ja...
T R A G E D I A

dla mnie to baaardzo niesmaczne po prostu wstrętne, kilkuletnie dziewczynki wyglądające jak... takie same odczucia miałam wczoraj gdy na TLC oglądałam program o 3-4-5 letnich dziewczynkach biorących udział w konkursach miss w USA, oczywiście. Takiry, lakiery, henna brwi, makijaż rodem z brazylijskiej telenoweli. I 90% grubych, zaniedbanych matek, których ambicje nie znają granic. Tfu..

ale to jest z konkursu piękności przecież....na tlc kiedyś oglądałam. One ich tak nie ubierają na spacer...

ramtata , wybacz ale ubieranie GDZIEKOLWIEK tak dziecka jest pieprznięte. Tak jak ten cały program o małych pięknościach. Matki leczą własne kompleksy kosztem dzieci.

Gość myślę że mamusia jest walnięta
patologia, ktoś kto jest normalny nie przebiera dziecka za prostytutkę zresztą gdy widziałam kiedyś program o tym małych miss to robiło mi się niedobrze bo koleś który był sędzią wyglądał na jakiegoś pedofila, twarz po operacjach plastycznych jak maska, wymalowany, dziwaczne manieryzmy, normalnie dziwolag na pierwszy rzut oka widać było że coś z nim nie tak, a mamuśki dla kasy pchają swoje dzieci do takich konkursów i narażają je na kontakt z takimi dewiantami

ja wiem że to jest nienormalne i nie pochwalam tego :D tylko mówię, jakby ktoś nie był zorientowany 🖐️

gdybyście się nie zorientowały to strój nr 3 to wierna kopia stroju Julii Roberts z filmu Pretty Woman, zresztą z tego co pamietam to ta dziewczynka miała też w konkursie drugi strój skopiowany z tego filmu: brązowa sukienka w białe grochy

dokladnie tak, wczoraj powiedzialam mężowi ze w obecnych czasach to grratka dla pedofilów..najlepsza byłą matka która móiw Lija (czy jakoś tak) bardzo lubi balet, a dziewczynka na to (3 latka) - nie, nie lubie!! to mama lubi.. ;-/ no i wszystko jasne. Dzieci sie sztucznie usmiechaja bo wolalyby isc na plas zabaw a matki stoją za sędziami i pokazują układ taeczny i przeżywają że dziewczynka zapomniala się schylić, kucnąć, podskoczyć itd...

myślę że mamusia jest walnięta a kim była Julia w tym filmie? Prostytutką. Matka przebrała dziecko za prostytutkę, genialnie :o

Mama Nasturcja też oglądam czasem ten program i żal mi tych dzieci budzonych o świcie żeby im makijaże porobić :o Wychodzi potem taka mała na scenę, tańczy, coś pomyli, nikt poza nią i matką tego nie zauważa a przeżywają jak nie wiem co :o

hmmm od razu mi się przypomniało że gdy byłam w Stanach to matka dziecka którym się opiekowałam jeżdziła z nim na balet, dziewczynka miała 3 lata, więc możecie sobie wyobrazić no i jej mama mnie kiedyś rozwaliła bo kupując jej strój na balet, sobie też kupiła tę tiulową spódnicę (matka była po trzydziestce) nie wiem jaki miała zamysł, ale podejrzewam że miała zamiar zakładać tę spódnicę gdy jechała z młodą na zajecia chyba nei muszę tłumaczyć, że ona nie brała udziału w tych zajęciach.... Amerykanie są upośledzeni

no, ja współczuję tym dzieciom, wielokrotnie w tym programie płaczą....biedne są. bez dzieciństwa :(

Gość tysiasysia
Ja tez kiedys ogladałama program o Małych Miss w stanach dzieci przygotowywały sie tygodniami, rodzice płacili 3000 dolarów wpisowego, wiekszośc matek (psychopatek) szarpała dzieci była nie zadowolona cały ten proces casting pokazy trwały cały dzień po czym okazało się ze organizatorka znikneła z pieniędzmi przeznaczonymi na nagrode :D

tysiasysia haha też oglądałam ten odcinek, organizatorka uciekła z wygranymi :D

Gość tysiasysia
a widziałyscie jak wygląda wiekszość tych matek ? chcą żeby dzieci brały udział w tych konkursach bo to niespełnione ambicje. Po za tym jak mozna 3-10 dziecku robić makijaż chyba właśnie chodzi o naturalność dziecka a nie drogi make up

Te matki albo są grube i zapuszczone albo wyglądają jak barbie, nie ma tam normalnych kobiet :D