Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość antyyyyyy

kosz wielkanocny

Polecane posty

Gość antyyyyyy

Jestem niewierząca, zbliżają się te cholerne święta i matka chce żebym poszła z koszykiem do kościoła jajka poświęcić. Dodam, że nie chodzę do kościoła, nawet w te największe święta, od lat i matka o tym dobrze wie. A w tym roku sobie coś ubzdurała, że ja mam iść... a jak nie pójdę to wiem ze ona się na mnie obrazi... ehhh :/

Gość hjvfhjhvgjvghj
A jak pójdziesz to ja się na ciebie obrażę.

Gość antyyyyyy
Wlasnie ja chce byc w zgodzie sama ze soba i ze swoimi przekonaniami, a z drugiej nie chce zeby byla nieprzyjemna atmosfera w domu;/ Mowilam jej ze niech sama idzie to ona nie i dalej swoje...nie przegada ;/

Gość hjvfhjhvgjvghj
To poproś sąsiadkę.

Gość antyyyyyy
Żeby to było takie proste... Nie wiem czy ona ma na celu mnie nawrócić po tylu latach, że jak ksiądz mnie pokropi wodą święconą to nagle zacznę wierzyć, masakra ;/ nie cierpię świąt

Gość paranoja świąteczna
antyyyyyy w ten sposób katole wymuszają na normalnych ludziach te kretyńskie zachowania,to jest zwykły szantaż

Gość nie daj się wrobić
weź ten idiotyczny koszyk,idź za róg ulicy i wróć i po sprawie!

Gość drewniana gąsienica
Jakaś następna pierdolnięta. Ty nie masz iść do kościoła modlić się Tylko zanieść mamie koszyk ze święconką. Nikt cię tam nawracał nie będzie.

Gość antyyyyyy
paranoja świąteczna - dokładnie to jest szantaż emocjonalny adsadsa, nie daj się wrobić - jeżeli pójdę to właśnie dla świętego spokoju, żeby już nie marudziła drewniana gąsienica- pewnie ty jesteś bardzo zadowolona jak ci ktoś coś narzuca z góry, co jest niezgodne z twoimi poglądami..

Gość hjlkjh; ;b ;ui;
Ja bym nie poszedł Załóż kaptur bo paradowanie z taką tępą czachą to wstyd i obciach.

Gość drewniana gąsienica
Co ma koszyk wspólnego z poglądami ?

Gość na wycieczkę gada
antyyyyyy najlepsze wyjście ,to chyba wziąć ten badziewny koszyk i przejść się z nim na sparerek,nie wchodząc do koscioła,wyjdzie na jedno,jak by był swięcony,hahaaa

Gość antyyyyyy
bo jest jedna z tradycji religii katolickiej której ja nie wyznaje, poza tym muszę iść z nim do kościoła do którego od lat nie uczęszczam... to mało?

Gość antyyyyyy
na wycieczkę gada- no mogłabym tak zrobić, ale też nie chce kłamać, że byłam a faktycznie nie byłam, a moja rodzina przykłada wielką wagę czy coś jest święcone czy nie (dla mnie to wszystko jedno, ale nie chcę ich w ten sposób oszukiwać)

Gość kjbuctdtrdhgvjh
Chuj mnie interesują wasze problemy rodzinne smarkacze. Rozwiązujcie je z waszymi rodzicami a nie na forum. Gimgówno wejdzie na forum i się wypłakuje. Weź kup sobie tanie wino stań pod sklepem i wypij.

Gość antyyyyyy
kjbuctdtrdhgvjh- forum jest od tego, że każdy może się wypowiedzieć. Jeżeli cię to nie interesuje to nie musisz się udzielać w tym temacie. Btw - już od dawna jestem dorosła, nie znasz to nie oceniaj

Gość kjbuctdtrdhgvjh
Jak jesteś dorosła to jesteś życiowym nieudacznikiem skoro z taką błahostką nie potrafisz sobie poradzić.

Gość antyyyyyy
Po pierwsze nie wiesz jaka jestem i nie masz prawa mnie obrażać. Po drugie, z jednej strony nie chcę zrobić nikomu przykrości, a z drugiej nie chcę być hipokrytkę (nawet sama przed sobą) i mam dylemat...

Gość kjbuctdtrdhgvjh
To go rozwiąż a nie szukasz pocieszenia.

Gość na wycieczkę gada
no to może daj pod kościołem komus znajomemu ten koszyk i niech to zrobi za ciebie