Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hjgsdjsgfjgdf

mam matkę alkoholiczkę

Polecane posty

Gość hjgsdjsgfjgdf

mam już dość prosiłam błagałam krzyczałam nic nie pomaga dalej chleje a najgorsze jest to ze wyjezdzam a mam siostre 5 letnia :( ojciec tez nic zrobic nie moze rzadko jest w domu i nawet nic do niej nie powie jestem zalamana

Gość qqqweqww
moi rodzice to abstynenci, mam gorzej bo drą na mnie ryja jak zwęszą piwo albo jakiś inny alkohol :classic_cool: na szczęście rzadko się widujemy :classic_cool:

Gość hjvfhjhvgjvghj
W poście też chleje ? Przeważnie mają takie postanowienia żeby w poście nie pić tylko się zacerować.

Gość hjgsdjsgfjgdf
w poscie tez, w swieta nie swieta non stop codziennie

Gość Almoune
nagrywaj mamusię za każdym razem jak zaliczy zgona nigdy po niej nie sprzątaj i pewnego dnia puść jej to co nagrałaś w pierwszym dniu po tym jak skończy ciąg chlania wtedy wyrzuty sumienia są żywe na tyle, aby dotarło do łba, że potrzebuje fachowej pomocy

Gość hjgsdjsgfjgdf
az tak zle z nia nie jest normalnie pracuje sprzata itp tylko chodzi po katach po piwnicach chlewach i pije nie miala nigdy zgona tylko jezyk sie placze a mnie to tak denerwuje ze masakra

Gość hjgsdjsgfjgdf
jade do pracy nie bede miala z kim jej zostawic z checia bym ja wziela nie chce zeby miala takie zycie jak ja