Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Looooser

Jestem na forum już 3 lata

Polecane posty

Gość oj lusik
Zbliża się do trzydziestki. A dziewice jego zdaniem nadają się na żony tak jakby niedziewice czekał stos. Jak dla mnie jest pełen kompleksów i boi sie porównań. Dziewica , nieśmiała i zakompleksiona łyknie wszystkie jego bzdety. Nawet jak stosunek będzie trwał 5 minut to on jej powie, że tak być powinno i że wielkie szczęście ją spotkało spotkac go i jego koty ;) i będą żyli długo i szczęśliwie z kieszonkowego jego dziadka. *** THE END ***

Gość Galaxxxy45
" Looooser I dalej nie mam dziewczyny, ani nie wygrałem w totka. " 3 lata to mało. Musisz wiecej siedziec na forum. Gwarantuje ci ze za kolejne 8 lat bedziesz mial dziewczyne ;) ;) ;) :) :)

Gość Pastafarianka reaktywacja
Moje kondolencje

Gość oj lusik
Parafianko ale przynajmniej Looooser ratuje wiele pięknych, młodych i utalentowanych dziewcząt przed swoją osobą, to już coś za to należą mu się brawa :)

Gość hollygirlformthehell
He he no to ten Luzer niezły agent

Gość MaMa Luźnego
odczepcie sie odmojego synka !!!!!!!!!!!!!!!! jest najpiekniejszy, najmadrzejszy, ma bicepsy jak pudzian ja i koty kochamy go !!!!!!!!!!1

Gość oj lusik
A ja tak na poważnie to współczuje jego rodzicom. Mieć takiego nieudacznika w domu to wstyd wśród ludzi. I jeszcze dzik - jak w jednym z postów napisał, że rodzina do niego przyjechała a on uciekł. O czym on będzie rozmawiał z dziewczyną ? Będzie ją nawracał politycznie ? Każe jej kupić adidasy bo to świadczy o tym że jest wartościowa albo wyrzuci jak będzie miała alergię na koty lub potępiała hazard? Myślę, że on powinien sobie znaleźć chłopaka. Najlepiej pasuje do niego niejaki Ble Ble ;)

Gość Luzer zmień stopkę
Desperat - mężczyzna, dla którego kobieta to skarb Ciacho - mężczyzna, dla którego kobieta to ładna rzecz służąca do seksu Desperat - prawiczek bez perspektyw, nudziarz i niezguła, zakompleksiony prześladowca - wypisz wymaluj Luzik Ciacho - mężczyzna pewny siebie, emanujący magnetzymem, posiadający klasę i charyzmę, zdaje sobie sprawę ze sowich atutów