Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość EFHFKHFDKJDFHJKDFHFDK

POMOCY,BŁAGAM

Polecane posty

Witam... Mam bardzo duzy problem:( A mianowicie... Mam chłopaka,mega przystojnego,twarz,cialo boskie, z charakteru też wporzadku-kochajacy,uczuciowy,odpowiedzialny... Jestesmy ze soba trzy lata. Od jakiegos czasu przestał mnie pociągać i nie podnieca mnie... Seks z nim nie jest juz dla mnie zadna przyjemnoscia, robie to z nim dla niego. Coraz częściej się kłocimy, nie dogadujemy się, ja ciągle na wszystko narzekam,nie czuje sie szcześliwa... W pracy poznalam (wlasnie wtedy się zaczelo psuc) mezczyzne, o ktorym bez przerwy mysle!! pocIAGA mnie nieziemsko i marze o nim... nbie wiem co mam robic bo z moim facetem jest coraz gorzej, coraz bardziej mnie to męczy(jego moje narzekanie pewnie tez) ale wiem ze on mnie kocha, i za nic w swiecie nie umielabym z nim skonczyc... ale nie moge przestac myslec o tamtym. Dodam,ze to nie jest tak ze moj chloapk jest dla mnie obojetny, nie obchodzimnie, NIE.wrecz przeciewqnie, jestem o niego mega zazdrosna i na sama mysl ze gdybym z nim zerwala on zaczal by spotykac sie lub pisac z kims innym dostaje szału!!!!! wiem moje zach jest okropne ale nie wiem co mam robić... bardzo prosze o pomoc:(((

nikt sie nie wypowie?;/

Gość blebleblecocacola
i jak tu zaufać kobiecie, jak pokochać kobietę, jak wierzyć w szczerość jej intencji, w to, że potrafi kochać kogokolwiek - jesteś kolejnym dowodem na to, że kobieta nie potrafi kochać

mi naprawde jest bardzo ciezko... na samym poczatku bylam w nim tak zakochana, wiedzialam ze to jest ten jedyny a nagle tak wszystko wygasło...jestem z nim aby byc i nic wiecej. a wiem ze on mnie bardzo kocha:( a ja mysle teraz tylko o tamtym:(

Gość no ta...
sama nie weznie drugimu nie da suka ogrodnika i tyle.

Gość blebleblecocacola
bo kierujesz się jak sroka wzrokiem - jak dziecko - coś chcesz i to zdobywasz - kolejne zauroczenie - żadna miłość - kompromitujesz siebie i przy okazji pokazujesz jakie są kobiety

ale ciezko mi byc z kims kto mnie juz w ogole nie pociaga a jednoczesnie nie chce go nikomu oddac, ale w glebi serca nie chce juz z nim byc... chce tego drugiego.

Gość no ta...
patrz punkt pierwszy

Gość blebleblecocacola
lepiej nie kompromituj siebie już więcej i zrób jak uważasz bo teraz tylko szukasz usprawiedliwienia dla decyzji która już dawno podjęłaś, ale obawiasz się tego kroku to głupie z Twojej strony, ale cóż wymagać od kogoś takiego jak Ty

Gość blebleblecocacola
prawda jest taka, że nie zasługujesz na nikogo - nie dojrzałaś do prawdziwego związku i nie wiesz co to prawdziwa miłość