Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marciner

oceńcie mnie

Polecane posty

Gość marciner

jestem atrakcyjny, mam 23 lata i żadnego zbliżenia z dziewczyną do tej pory.

Gość marciner
czuje sie nie odnaleziony w otoczeniu, kazdy by uprawial seks kiedy to mozliwe i dziewczynom chyba tylko na tym rowniez zalezy..

Gość happylive
ty tego nie pragniesz? nie potrzebujesz?

Gość pestka banana
Wydaje ci się

Gość marciner
potrzebuję, ale nie mogę spotkać nigdzie nikogo ciekawego wolę poczekać. tylko ciekawe ile i czy nie będzie za późno już niedługo.

Gość marciner
nie mam ochoty robić tego z kimś bez uczucia i to jest pewnie nienormalne dzisiaj. mogę nie spotkać dziewczyny o podobnym podejściu.

Gość daj fotkę
!

Gość happylive
mam to samo podejście :) dlatego czekałam... jak byłam w gim, liceum to wszyscy mówili jak to suuper, a po miesiacu zrywali i żałowali tego co zrobili. Dlatego lepiej czekać na osobę która się kocha bo wtedy stosunek sprawi większą przyjemności.

Gość no ta...
daj fotke bo może sie przeceniasz

Gość happylive
po co Wam zdjęcie?

Gość marciner
mam nadzieję, że jest więcej takich dziewczyn. chyba warto jest się pomęczyć czasami i poczekać na coś, co później da większą radość.

Gość happylive
otóż to :) Ja miałam podobny problem. Czułam zawsze , że jestem inna gorsza przez to , że nie palę , nie piję. Moi znajomi wracali o 3 w nocy i uwazali to za normalne. Dla mnei to normalne nie jest. I jesli ktoś uważa mnie za sztywniaka- moze i jestem, ale nie bawi mnie udawanie dorosłej na siłę :)

Gość marciner
to, że mam takie poglądy nie oznacza, że uważam się za nie wiadomo kogo. raczej czuję się wyobcowany z tym...

Gość marciner
happylive a znalazłaś już kogoś? :) jeszcze jak przeglądam tematy o tych prawiczkach tutaj, których uważacie za życiowe niedołęgi, to całkiem można się załamać...

Gość no ta...
śmieszni są :D

Gość happylive
Znalazłam , ale nadal trzymam cnotę . Mój chłopak jest w Twoim wieku. Ja pragnie poczekać. Właśnie to czekanie sprawi , że jesli już do czegoś dojdzie-będzie to coś niesamowitego, w niezwyklym miejscu i czasie ;). Mój cłopak np bardzo żaluje , że kiedys zrobił to (raz) ze swoją byłą. Po prostu uważa to za błąd. więc się ciesz! :) Moim zdaniem faceci , którzy nie myślą tylko o jednym są najlepsi. Inni , którzy wszędzie widzą podtekst -są zerem :)

happylive, picie i palenie to nie jest dowód na dorosłość tylko na szczeniactwo. dorosłą postawę to właśnie ty prezentujesz :-)

Gość happylive
kiedys jednak mnie wytykali palcami ;p Teraz nie żałuję , że w piątek zamiast iść się napić jak robią wszystcy nastolatkowie chyba, idę na trening, do kina... po prostu to jest dla mnie przyjemnością :)

Gość no ta...
no dzięki. mam nadzieję na znalezienie takiej dziewczyny właśnie. :) mam pecha raczej i trafiam na imprezowiczki jakieś same. :)

Gość happylive
Pamiętaj także , że wygląd to nie wszystko ;). Że inne aspekty - typu podobne hobby,temperament, jest ważniejszy.

Gość marineros
wiem. :) napisałem to, żeby sprowokować dyskusję trochę. a gdzie poznałaś chłopaka, jeśli mogę spytać?

Gość famfaram
Wrzuc fotke

Gość happylive
Na karaoke :) znajomi znajomych i tak siebie poznaliśmy :). Właśnie pasja- śpiew nas połączył :)

Ja mam prawie 24 lata i jestem dziewicą. Nie jest mi łatwo. Poznałam faceta, ma 30 lat - bynajmniej prawiczkiem nie jest. Wydaje mi się że moje niedoświadczenie i to że musiałby czekać zakończy tą znajomość.