Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pomocy............

pomóżcie!!! mojego psa wcięło

Polecane posty

Gość Pomocy............

byłem dzisiaj z psem jak codzień no i pochodzilismy troche po plazy, jak zawsze go spuszczam ze smyczy gdy nie ma dużo ludzi, dzisiaj było bardzo mało i go spuściłem ze smyczy i on od czasu od czasu wchodził lekko do wody, ale za ktorymś razem wszedł bardziej do wody i zaczął płynąć w głąb morza, myśłalem że zaraz zawróci ale on nie zawracał tylko płynął dalej...potem straciłem go z oczu :o czekałem godzinę chyba na plaży w tym samym miejscu i nic :o nie wiedziałem co robić i przyszedłem do domu...nie wiem czy on już dalej płynie, czy moze jest gdzieś na brzegu? albo nie żyje :o ale podobno psy nie toną tak łatwo...w każdym razie za godzine przychodzą rodzice i nie wiem co zrobić, jak zareagują :o ale nic więcej nie mogłem przecież zrobić :o:o:o

współczuje Ci szczerze i trzymam kciuki zeby piesek wrócił, choc mysle ze sa male szanse, ale tak czy inaczej zycze powodzenia i trzymam kciuki za pieska

Gość wkurrwiona na maxa
To po chooj go puszczałeś :O

Gość fdgfd
bardo możliwe że utonął, co innego na jeziorze ale w morzu łatwo utonąć i nie ma prawie szans na odnalezienie ciała :(

Gość marrrlllena
Mogłeć go zawołać to by zawrócił. A ty stałeś jak debil i patrzyłeś jak odpływa. Szkoda psiaka

Gość sdpaklhjkh
jak utonie to go wyrzuci fala na brzeg.