Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tyj7uyr

mamy czy jestescie sexowne????????????mimo ciaz(y)??????ile maaja wasze robaczki

Polecane posty

Gość tyj7uyr

hejka....jestem juz w 7 miesiacu ciazy i jak narazie przytyam 7 kg, jednak czuje sie gruba i nieatrakcyjna:( boje sie ze po porodzie bede gruba, obwisla i wogole:( macie jakies cwiczenia, diety???no i pytanie jw czy jestescie sexowne???chodzi mi o cialo...o wage...o wygad..??pozdrawiam

Gość tyj7uyr
ojej no tak zdrobniale, ok niech bedzie ile maja wasze pociechy!!!!!!!!!!!!!PO CIE CHY!!!

Zdronbienie od czego ?chyba od robala :O normalne kobiety maja dzieci i rodza dzieci,zadne robale.Nadmiar salaty na diecie w ciazy zaszkodziła ci na glowe chyba :O

Gość tyj7uyr
wes idz dziecko

Gość bnmkjhyyyyy
idz na ciaze porod macierzynstwo ale ostrzegam, same seksowne i z super figurami tu sa a cipki maja ciasniejsze niz przed porodem 🖐️

Dziecko to ty jestes w dodatku pustak jakich malo.Byla tu juz taka jedna co twierdzila ze ma w brzuchu fasolke hehehe ale ty jesteś lepszą durnota :) Jak doszło do tego ze urodzisz robaczka?

Gość tyj7uyr
tak się akurat złozyło, że orgazm miałam w chwili gdy pasikonik usiadł mi na łechtaczce, po czym odwrócił się do mnie i serdecznie się usmiechnął. Do dziś mam ciarki przechodzące po plecach

moj maly ma prawie 4 tyg. przed ciaza mialam 62, w ciazy przytylam jakies 8kg. teraz waze 58kg. wcale nie mam obwislej skory czy cos :p ja sie czuje normalnie, facet mi mowi ze jestem seksowna wiec mu wierze :D napewno czuje sie bardziej kobieca

Gość tyj7uyr
ostatniego stolca miałam w piątym miesiącu ciąży, gdy sikorka-bogatka przysiadła na brzózce pod którą przykucnęłam, by owego stolca oddać. chwilę później wspomniana sikorka zwróciła się ku mnie z lubieżnym uśmiechem i filuternym błyskiem w oku zatykając nos głośno zakasłała achu-kachu, kha-kha..!!

Gość kiedy należy
autorko a ile ważysz teraz?

Gość tyj7uyr
to jeszcze nie wszystko. niedawno z pochwy zaczęły mi sie wysypywać znaczki pocztowe, ale jak poszłam do ginekologa to powiedział mi, że to nie znaczki tylko najklejki z bananów

Gość ruchacz pospility
niektóre kobiety to się zmieniają, że szok! chyba wezmę sobie dziewczynę z dzieckiem, jako żonę, bo nigdy nie wiadomo jak się kobieta uformuje :D

wiesz, mozesz przytyc 30kg, i czuc sie sexy mamusia, a mozesz 8kg i miec depresje i czuc sie grubo, staro i nie atrakcyjnie... wazne chyba jakie masz podejscie, i co masz w glowie a nie co widzisz w lustrze ;)