Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość strasznaperspektywa

Dostaję szału

Polecane posty

Gość strasznaperspektywa
Dziękuję Wam;) lecę się ogarnać, bo nie chce żeby rodzinka mnie w tym stanie zobaczyła;) jak pójdą to się odezwę;) dziękuję Wam jeszcze raz;)

Gość bylam w takiej toksycznej rela
cji jak ty autorko.na szczescie trwalo to tylko od konca grudnia do pazdziernika.potem ucielam te znajomosc bo tego zwiazkiem nie mozna bylo nazwac.on tez mnie gnoil.a ja kochalam jak idiotka bojac sie ze nikogo lepszego nie znajde.teraz odbudowuje poczucie wlasnej wartosci i przysieglam sobie ze nie dam sie juz ponizac!moja rada jets taka sama jak wszystkie poprzednie uciekaj od niego!!!nic dobrego w tej relacji Cie nie czeka!!!!sciskam pozdrawiam i zycze Ci abys otworzyla oczy!

Gość co_za_kobieta
:D powodzenia :D i Wesołych Świąt

Gość strasznaperspektywa
Dostałam od niego wiadomość na gg, że on nie robił tego co ja i nie ma zamiaru ponosić tego konsekwencji i się mna brudzić....ja tam coś odpisałam i napisałam, że mimo wszystko wesołych świąt, a on "idz daj komus dupy", ja nie moge tego wytrzymac, rodzina siedzi w drugim pokoju, a ja rycze u siebie

ja rozumiem ze go kochasz,ale wierz mi,to minie.to nic nie warty dupek i psychopata jak to juz ktos tutaj napisal.nie pisz do niego nie odzywaj sie...to bedzoe dla CIebie najlepsze rozwiazanie.nie ciagnij tej relacji!nie warto!

Gość dziewczyno uciekaj
ja powiem tak.. jeśli sama się nie szanujesz i pozwalasz na takie traktowanie to inni ludzie też Cię nie będą szanować :/.. widzę, że masz bardzo niskie poczucie własnej wartości ale tak nie powinno być - może zgłoś się do psychologa na jakąś terapię żebyś uwolniła się od tego psychopaty i zakończyła CHORY związek :o Nie wiem po ile macie lat ale dorośli ludzie do pewnych spraw podchodzą inaczej, widać z Twojego faceta jeszcze jest dzieciak i nie dorósł do poważnego związku.

do;dziewczyno uciekaj.masz po czesci racje.ten moj,jednak byl kolo 40-stki i raczej niedojrzalym chlopcem juz nie byl,wiec,z tego sie nie wyrasta ze tak powiem.