Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kobiety jak wy to robicie ze.

Kobiety jak wy to robicie ze.....!?

Polecane posty

Gość Kobiety jak wy to robicie ze.

Wasze perfumy tak dlugo sie utrzymują i je czuć? Ja kupuję z playboya takie za 25 i nawet jak wiecej sie psikne to nie czuć a kolezanka kupuje tez nie niewiadomo jak drogie bo za 30 zl a jej zapach czuć! Tylko ze on mi sie nie do konca podoba... I go nie kupię. Mi jeszcze nigdy nikt nie powiedzial ze ładne mam perfumy a od innych dziewczyn czesto czuję i sie zastanawiam co to za perfumy ze tak ladnie i wyraziscie pachną.... Co ja mam robic? Na perfumy za 70 i wiecej zl mnie nie stac, jestem studentką..... Kolezanki tez za bogate nie są w wiekszosci a od nich czuć perfumy... co robic?

Gość papipapi
może po prostu nie każdy chwali się że czuje twoje perfumy??albo nie komentują bo im się nie podobają??to że ty sama nie czujesz swoich perfum to normalne ja swojego czasu kupowałam perfumy dior czy lacoste bo było mnie na to stać i uwierz mi tylko raz usłyszałam od pani w sklepie że mam ładne perfumy i co to za zapach.ewentualnie jak koleżanki u mnie bywały i widziały że stoją w łazience to wąchały i wtedy mówiły że ładnie pachną. Także to że inni nie komentują nie jest wyznacznikiem tego że nie pachniesz;]