Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość loloolzaz

JAKI TO TYTUŁ?ktokoliek widział ktokolwiek wie :)

Polecane posty

Gość loloolzaz

Poszukuje filmu leciał kiedys na tvn z serii prawdziwe historie. był on o dziewczynie która kilka lat była więziona w swoim pokoju i nie wychodziła na swiatło dzienne.Pozniej zainteresowała sie ta dziewczyna kobieta i przygarnela ja do siebie na farme chyba.. musiala ja uczyc wszystkiego od poczatku bo dziewczuna byla strasznie zapuczczona i roztrzęsiona. i tyle dalej nic nie pamietam LICZE NA WASZA POMOC ;)

III. Gwarancja, zwrot towaru 7. Wszystkie zakupione towary posiadają pełną gwarancje rozruchową, która zapewnia, iż towar w momencie jego dostarczenia będzie działał poprawnie. W celu realizacji prawa wynikającego z gwarancji rozruchowej wygrywający aukcję jest zobowiązany listem elektronicznym poinformować naszą firmę o niedziałającym towarze najpóźniej w terminie 3 dni od doręczenia przesyłki zawierającej zakupiony towar. 10. Dostawca może udzielić gwarancji producenta. Zasady tej gwarancji są ustalane każdorazowo przez producenta i szczegółowo opisane wraz z dostarczonym towarem. W przypadku realizacji praw wynikających z gwarancji producenta roszczenia z niej wynikające wygrywający może kierować wyłącznie do producenta zakupionego towaru, w takim wypadku Shipp.pl służy pomocą w kontakcie z producentem. INNYMI SLOWY CZEMU DO NICH NIE NAPISZESZ

Gość loloolzaz
dzięki :)))

Gość nei wieee
Calluna dobrze się czujesz? :)

Gość loloolzaz
niestety nie mozna go nigdzie pobrac :((( a juz myslałam ze obejrze ten swietny film...