Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość I surrender

Zamiast być damą, to się płaszczę przed kolesiem. Od dziś bez narzucania się

Polecane posty

Gość I surrender

Jaka ja byłam żałosna, potrafiłam cały dzień szykowac się na spotkanie z nim, popisywałam się, chciałam zaprezentować się z jak najlepszej strony. Pisałam pierwsza, błagałam o spotkanie, wydzwaniałam, i co?? Ma mnie w dupie. A ja zamiast zachowywac się jak kobieta z klasa zachowywałam się jak kobieta w desperacji:-( wstyd mi. Już ja mu pokaże.

Gość falicia 35
Dlaczego Mężczyźni Kochają Zołzy, polecam:)

najważniejsze, to zauważyć błędy. Ty już zauważyłaś, popracuj nad tym, przemyśl i będzie dobrze :)

Gość szalonawrona
falcia popieram

Gość qazwsx123
Życzę Ci abyś wytrwała w tym postanowieniu.

Gość nie na każdego działają
te daremne sztuczki z tej książki

Gość I surrender
Oj zauważyłam błędy, tylko szkoda,ze tak pozno, szkoda ze potrafiłam wysłać 5 smsów a w zamian dostać jednego na odczepnego. A teraz sobie grzecznie poczekam,aż to jeśnie pan zacznie zabiegać. Albo i nie. Będzie mi cięzko nie napisac do niego, czy zadzwonić, ale dam radę. MUSZĘ:-)

Gość szalonawrona
jak sie ich trzyma to działają. I to przedewszystkim nie chodzi o sztuczki tylko o to żeby kochać najpierw siebie

Gość pomponiki
poczekaj i utrzyj mu nosa też popelniłam takie błędy ale odpłaciłam pięknym za nadobne:d

Gość marcowa kotka
ty pokaż przede wszystkim sobie dziecko że potrafisz żyć dla siebie a nie kogoś kto ma cie gdzieś bo kompletnie zbyteczne jest pokazywanie czegokolwiek panu,, szkoda twojego czasu :)

Gość adswfrsw
Ty to sie zachowalas jak moj byly. Z tym ze po czasie duma sie w nim odezwala i dal sobie spokoj.

Gość I surrender
Muszę przyznać,ze naprawde gorzej niż dziecko się zachowywałam. Kobietki, co ja wyprawiałam. Jak zdawałam na prawo jazdy i mi się nie udawalo potrafiłam dzwonić do niego , jako pierwszego z płaczem (!),ze mi nie poszło. Tak mi wstyd. Na gg gdy się zjawił ja oczywiscie już robiłam podjazd z pytaniem: "co tam". A własnie teraz bede obojętna.