Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet270

Moja przyjaciółka

Polecane posty

Gość facet270

Od bardzo dawna mam przyjaciółkę, kobietę, jest śliczna, ale nic między nami nigdy nie było. Ostatnio po 5 latach rozstałem się z narzeczoną, która była mi niewierna, bardzo to przecierpiałem i w tym czasie właśnie najbardziej mogłem liczyć na Ankę, gadała czasem ze mną do rana, tłumaczyła mi wszystko, zawsze mogłem do niej zadzwonić i się wyżalić, zawsze pytała czy może mi jakoś pomóc, ale nigdy nie zauważyłem, żeby mnie jakoś uwodziła albo coś. Ona zawsze dla mnie jest i była, kiedy jestem w pracy to ogląda mecze mojej ulubionej drużyny i wysyła mi smsem wyniki, pyta mnie czy coś jadłem, itp. Zastanawiam się czy to możliwe że ona coś do mnie czuje czy to wszystko to traktowanie mnie tylko jak kumpla. Chciałbym się do niej zbliżyć, ale boję się, że dla niej to tylko przyjaźń i zniszczę to co jest. Proszę o opinie.

Gość nnnnna
Ogląda mecze i wysyła Ci wyniki??? Nie no napewno nic do Ciebie nie czuje...taka kobieta to skarb, bierz się za nią

Gość RAPRAPER
może to ta, ale jak wam nie wyjdzie np po miesiącu i stracisz wieloletnią przyjaciółkę? wg. mnie nie warto poszukaj innej dziewczyny

Gość givemefivee
zwyczajna z ciebie ciota 🖐️

Gość lopae
zamiast ją teraz ruchać to ten wypisuje bzdury na kafe. cienias :O

Gość Vann Zann
na bank już ci nie staje, lalusiu 🖐️