Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jola8542

Problem pomocy

Polecane posty

Gość Jola8542

Moja córka obchodzi niedługo 18 urodziny chciałabym zrobić jej niespodziankę wyprawie jej imprezę tylko nie wiem jak udekorować salę na ta imprezę może ktoś mi pomoże:)

hmmm... raczej nie zbyt dziecinnie . Moga być nieliczne balony i serpentyny , jakieś ciekawe napisy i plakaty. Tak , młodzieżowo. Najlepszego dla córki i Pozdrawiam !

Gość Jola8542
Prosze niech ktoś mi jeszcze coś poradzi bo ja wogóle nie mam do tego głowy.

Gość Baron Justin de Vcipeval
w zasadzie najwazniejsze jest umeblowanie pokoju i jego oswietlenie. powinno byc nie za jasno ale nie kompletnie ciemno. jakas czerwona lampka dodala by nastroju. ladnie zascielone lozko w jakims kacie azeby nie rzucalo sie w oczy. najlepiej za parawanikiem. przy lozku barek (ale bez przesady z alkoholami). obok szafeczka nocna a w niej dyskretnie polozone prezerwatywy w dosc dobrym wyborze (ale nie za duzo).

trolem się nie przejmuj. a tak jak powiedziałam, kup jej trochę słabego alkoholu, chipsy, zrób może coś specjalnego , może jakieś koreczki czy coś. jestem pewna że będzie zachwycona . takieś może lampki kolorowe , confetti by się przydało ; ) czyli taka jakby drobna serpentyna, jakiś brokat na ściany itd. podpytaj jeszcze córkę , moze Ci coś podpowie

Gość Jola8542
Myślałam też o kolorowych balonach bo moja córka lubi gdy jest taka dekoracja ale gdzie kupić balony dobrej jakości.

Gość Ewa6951
Balony to bardzo dobry pomysł możesz je kupić w kiosku sklepie w internecie. Kup ich dużo wtedy będzie bardzo ładnie wyglądać:)

Gość Ania8769
Dlaczego obciach balony są fajne na taka imprezę

Gość Jola8542
no i czy dobrym pomyslem sa stiptizerzy? Lepszy numer z panem strażakiem czy psem sąsiada?

balony może i są dobre ale dla dzieci a nie dla 18latki...może jej jeszcze zoorganizuj impreze w mc donaldzie :O

Gość Jola8542
I nadal nie wiem jak urządzić córce imprezę może ktoś jeszcze by mi coś pod powiedział