Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość młoda pisarka

Jak wydać książkę?

Polecane posty

Gość młoda pisarka

Pomóżcie jeżeli ktoś wie jak. Jestem młodą pisarką piszę wiersze ballady powieści ale to wszystko tylko do szuflady. A chciałabym się podzielić tym, co tworzę, albowiem sztuką powinniśmy sie dzielić. Tak bardzo chciałabym pokazać komuś na co mnie stać ale kompletnie nie wiem jak sie za to zabrać gdzie uderzać gdzie z tym iść. Pomoże ktoś?

Gość Baron Justin de Vcipeval
no to moze wpisz tu jakis krotki wiersz do oceny

OCHHHHHHHHHHHHH MŁODA PISARECZKA :) a co piszesz,powieści w stylu PAŁLO KOELO :)? to zamiast pisać do szuflady to zacznij pisać do kosza,będzie więcej pożytku :0 a najlepiej przestań,po twoim poście widzę że jesteś zadufaną w sobie ignorantką,która z pisaniem ma tyle wspólnego co doda z elegancją :)

ALBOWIEM SZTUKĄ POWINNIŚMY SIĘ DZIELIĆ :) TO NIE SJEST SZTUKA!!!!!!!!!!!!! A M A T O R S Z C Z Y Z N A!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 I NIC POZATYM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ZEJDŹ NA ZIEMIĘ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!NIE TWORZYSZ ŻADNEJ SZTUKI

Gość sraka_ praptaka...
Ufaszonn - czy ja Cię znam? Wypowiadasz moje myśli 3 minuty przede mną bez mała. :classic_cool:

Gość młoda pisarka
A skąd ta pewność?

Gość Baron Justin de Vcipeval
nie przejmuj sie tymi idiotami powyzej tylko podaj jakis przyklad skad mam wiedziec czy to jest dobre czy tez jest to jakas grafomania?

mozesz mnie znać,wiesz,mogę byc twoim alterego bądź innym wytworem twojej schizofrenii :classic_cool:

Gość Sdfjfgs
Ile masz lat? Jesli jestes niepelnoletnia to mozesz poszukac w fundacjach, ktore pomagaja mlodym talentom. Wtedy latwiej. Jesli szukasz na powaznie to szukaj na stronach roznych wydawnictw. Zawsze jest tam napisane w jaki sposob mozesz sie skontaktowac. Niektore wydawnictwa podaja adresy mailowe czy adresy rzeczywiste, na ktore mozna wysylac probki.

Gość sraka_ praptaka...
Ufa - To byłoby coś :)

Gość No raczej na sponsora nie ma
co liczyc. Kiedys inwestowali w rokujacych tworcow, teraz nie nbardzo. A wiec musisz uskladac kase, wydac ksiazke, rozprowadzic po ksiegarniach. Albo sie uda i odniesiesz sukces albo bedziesz p-are tysiaczkow w plecki

i po co jej to piszecie :D?i tak się jej nie uda :D chyba że będzie kolejną ARTYZTKOM w stylu stefani mejer :)

Gość sraka_ praptaka...
albo M. Kalicińska.

Gość gość
Poligraf jest strasznie drogie z tego co wiem . Fajne jest wydawnictwo E&P www.wydawnictwo-ep.pl Mniej wydają książek ale bardziej skupiają się na dobrej reklamie:)