Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kradziejkagwiazdek

jaka to wedlug was zadbana kobieta?

Polecane posty

Gość kradziejkagwiazdek

Czym sie charakteryzuje?

Gość everyday beneth the snow
Też czekam na odpowiedź na to pytanie. Osobiście mimo że staram sie dbać o sobie jak widze sie w lutrze to wyglądam jakoś niechlujnie. Może taki mój urok.

Gość sdcsdcwecedcedc
taka która - ma zawsze świeże włosy - czyste, ładnie opiłowane paznokcie, bez odpryskującego lakieru - nie wyjdzie z domu w łachamanach, co się zdarza mojej koleżance - zawsze ma lekki makijaz tuszujacy mankamenty - zachowuje umiar w biżuterii - lanie pachnie - jest pewna swoich atutów, potrafi zakamuflowac niedoskonałości

Zadbana kobieta to oczywiście higiena, makijaż dopasowany do typu urody, strój nieprzypominający bazaru. Dbająca o swój rozwój intelektualny i pasje. Ubrania odpowiednio do okazji.

Gość dsfsdf
Gdy slysze slowo PASJE to mi sie chce puscic pawia. Wszedzie tylko: pasje, pasje, pasje....

Gość chrumszcztyk
jak nie masz pasji jestes nikim :D tez mnie to bawi :D pasje nalezy mnie po to, aby rozwijaly sie uslugi i ogolnie by napedzala sie koniunktura.

Gość macierzanka *_*
pasje są niezbędne. niby czym innym mogliby szpanować brzydcy leniwi biedni i głupi zarozumialcy? jakąś pasję zawsze można sobie wymyślić i wciskać innym kit, że to takie zajebiste :)

Gość kradziejkagwiazdek
macierzanka *_* hehe ale tez ryzykowne ;) znam przyklad czlowieka ktory wciskal dziewczynom, ze interesuje sie lotnictwem od dobrych X lat, az do momentu kiedy trafil na jedna ktora tez sie tym interesowala, tyle ze naprawde no i niestety zagiela go dziewczyna :)

Gość chrumszcztyk
widac pasje trzeba dostosowac do przeciwnika, byc elastycznym i wszechstronnym :D w gebie:D

Gość agniieszka
zapominacie dodać, ze kobieta zadbana to kobieta chuda ( nie, nie szczupła).... bo jak wygląda normalnie (BMI ma w normie) to i tak jest kaszalotem, niezależnie od niczego ;/

Gość pankram
wysportowana, bez wzgledu na wiek

Gość to w takim razie
ja jestem zadbana:) mam zawsze czyste włosy i spełniam warunki które podaliście wyżej :) WESOŁYCH Świąt:D

Gość nirealnyrealista
ma zawsze umytą 3pę

Zadbana? To znaczy zawsze piękna jak hossa dla maklera, pachnąca jak rozlewisko za rozlewnią perfum, umalowana jak pisanka wielkanocna dla pana premiera, o zębach białych jak nowa linia Decorala, gładka jak węgorz w letnim kisielu, ubrana idealnie jak grabarz z miasta stołecznego i pewna swej wartości jak jak karaluch tego że przeżyje zagładę nuklearną.