Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aladadl1

MOJA PRZYJACIOLKA CALY CZAS PIJE I..

Polecane posty

Gość aladadl1

Uprawia sex co chwile z innym nawet w krzakach..ma 21lat nie pracuje tylko ma czasem dorywcze prace uczy sie zaocz.w lo i zyje z alimentow od ojca.do tego pali fajki i jest prawie caly czas na kacu.dzis tez byla.na imprezie zeby zatanczyc musi conajmniej 3piwa wypic..warto sie przyjaznic z taka osoba?wszyscy mowia mi ze sprowadzi mnie na zla droge.ale mimo tego ja ja lubie bo ma cos w sobie dobrego mimo wszystko.ale dodam jeszcze ze na miescie ma opinie latwej..

Gość ladyzgagaga
ja mialam podobnie :P spokojnie, dojdziecie obydwie do wniosku ze nie pasujecie do siebie a potem tobie bedzie sie wstyd do niej przyznac

Gość aladadl1
dla niej spotkanie bez wypicia piwa jest nudne zaczyna mnie to irytowac bo kiedys byla inna zaczelo sie jak wyprowadzila sie od rodzicow

Gość kakadyn
i poczuła luz blus

Gość aladadl1
No dokladnie ale poza tym jest fajna dziewczyna ma wielu znajomych i ogolnie jest lubiana

Gość RAPRAPER
ma wielu znajomych, bo im daje dupy zwykła szmata wiadomo, że żal jak się znacie i kiedyś nie była taka, ale poszukaj innych koleżanek nie musisz przecież nic kończyć ani podtrzymywać