Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość siostrasiostry-bardzowkurzona

Problem z nieodpowiedzialna siostra!!! Jak ja powstrzymac??

Polecane posty

Siostra ma 26 powiem o niej jedno ze jest bardzo nieodpowiedzialna i w swoje problemy chce zaangazowac cala rodzine. Otoz w wieku 19 lat urodzila dziecko. Facet ja zostawil a ona 2 lata po urodzeniu dziecka znalazla nowego gacha i sie do niego wyprowadzila. Co sie okazalo? ze ten facet ostatnio zaczal bic dzieciaka, siostra powiedziala mi o tym, ja jej tlumacze ze musi ona jakos to wytrzymac, jakos dac sobie z tym rade a ona wpadla na pomysl by powiedziec reszcie rodziny o tym. Rodzicom i naszemu bratu. Ja od razu wybilam jej ten pomysl z glowy bo cala rodzina leciala by jej do pomocy, nie, po prostu nie. Ona jest dorosla kobieta, odpowiedzialna za siebie i dziecko, niech sama sobie radzi z tym problemem, nas to nie powinno interesowac.

Rodzice, brat od razu beda wobec niej skakac ale nie ze mna te numery. Tak ogolnie to dobry facet, moze chlopak go w jakims stopniu sprowokowal, moze nie wytrzymal a jakby sie rodzice o tym dowiedzieli od razu zaczeli by skakac kolo niej.

Gość zawiedziony1410
aleś głupia

Gość a czemu zabraniasz siostrze
prosic o pomoc?

fajnie miec jutro wolne od szkoly, co?:D dziwne, ze rodzice jesli ci swiatla w pokoju nie kazali zgasic:P

Dlaczego glupia???? I ja jej niczego nie zabraniam ale odradzam, po co rodzice maja sie denerwowac jej problemami. I co? gdzie ona pojdzie? znow pojdzie mieszkac do rodzicow? znow bedzie im psula krew???? Oni juz maja dosc zmartwien, poklocili sie z nia rok temu i wnuka od tego czasu wogole nie widzieli.

Gość RAPRAPER
No coz, bachor widocznie dziala facetowi na nerwy

Gość gość
No faktycznie jesteś beznadziejnie głupia. Całe szczęście, że chce powiedzieć. I jak w ogóle można powiedzieć, że dziecko sprowokowało i dostało za swoje?! Wiesz co, mam nadzieję, że sama trafisz na kogoś, kto Cię będzie tłuc i wówczas Tobie też nikt nie pomoże, może zmądrzejesz potworze. Co z Ciebie za siostra?! Jesteś odrażająca ! Dziewczyna powinna od faceta uciekać, a całą sprawę zgłosić na policję. I na Ciebie też powinna donieść - że powiedziała Ci o wszystkim, a Ty odmówiłaś pomocy. I potem się ludzie dziwią, skąd tyle podłości na świecie.