Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość urabura

Do Facetów! Jacy jesteście?

Polecane posty

Gość urabura

Jeśli macie dziewczynę to oglądacie się za innymi? Myślicie o innych flirtujecie z innymi? Myślicie o zdradzie - o seksie z inną, lub zdradzacie?

Gość Myśleć sobie można o
różnych rzeczach.Flirt to już grubsza sprawa.

Gość urabura
ale jak kochasz dziewczynę i jesteś z nią?

Gość najszybciej123
jakich wybierasz takich masz kobieto !!!

Flirt nie wchodzi w grę z inną,nie powinien według mnie,ale to normalne,że trudno się ustrzec przed spojrzeniem chociażby na inną.

Gość urabura
a myślisz wtedy jak wyglada nago czy jakby to było kochac się z nią czy coś?

trudno walczyć z myślami jeżeli nie jest się Chrystusem,o seksie raczej nie,ale o jakiejś niezobowiązującej fantazji.np.masowanie i lizanie stóp,czemu nie,czy np.jej stopy tak samo by smakowały przy lizaniu i całowaniu

Gość constantine k
urabura jakas podekscytowana jestes...:P Chcesz byc obiektem czy ofiarą, czy jak?

żeby się takich myśli wyrzec,to chyba trzeba by sobie głowie uciąć

Gość urabura
Miałam taki problem juz z "Byłym" chłopakiem, właśnie przez to się rozstaliśmy i się zastanawiam co mu w głowie siedziało jak tak się innym przypatrywał

Gość urabura
a jak idziecie ze swoją dziewczyną, którą kochacie a na horyzoncie pojawi się jakaś boska Piękność to myslicie sobie szkoda, że to nie ona idzie właśnie przy moim boku ???

Gość onppno
na pewno tak mysla oni kochaja nasz wyglad a nie nas

Gość pytajacyyyyyyyyyyyyyy1234
Ja tak nei myślę;D Mam kobiete która kocham i uważam że jest najpiękniejsza i nie ważne jak piękną wg innych laske spotkam nigdy nie będę żałował, że jestem z moją. Wiadomo facet to facet czasami spojrzy na inne, ale nic poza tym jeżeli zależy mu na obecnej kobiecie.

Gość urabura
Ale patrzysz po prostu czy zmierzasz sobie jej nogi pośladki oglądasz buzie? Co sobie wtedy faceci myślą?? To dla mnie bardzo ważne :)

Gość dsfsdfsdf
"Dla mnie to bardzo wazne" o jezussss nie posikaj sie !!!1

Gość urabura
mogłeś mówić wcześniej, popusciłam

Gość dsfsdfsdf
nie ma to jak robic z siebie blazna i z innych !!!!

Gość urabura
dlaczego błazna z soebie i innych? Każdy pyta o rzeczy ważne dla niego, nie masz nic do powiedzenia w tym temacie to pisz tam gdzie coś Cię zaciekawi. Mi akurat takie sytaucje zepsuły życie -oby chwilowo - więc pytam.. i liczę na odpowiedzi.

Gość urabura
pomóżcie prosze i odpowiedzcie

Gość Uroczy Roman
My nie ale Ty pewnie takich sobie wybierasz na partnerów.

Gość urabura
to znaczy, że są normalni faceci, którzy nie oglądają się za innymi, nie przypatrują i nie myślą o dymaniu z innymi bo są w związku i kochają??

Gość c o t o z a
Ja Ci powiem. Kochałem kiedyś pewną osobę naprawdę i nie byłem w stanie spojrzeć na inną nawet na tą którą niektórzy mi nastręczali, trwało to dwa lata. Oznacza to że jeśli ktoś kocha naprawdę to na inną nie spojrzy ale każda miłość przemija i zaczyna się normalne życie i jeśli nie wykorzysta się okresu miłości to może z tego nic nie być a jeśli ktoś patrzy na inne a mówi że kocha to na pewno nie jest to prawdziwa miłość bo prawdziwa miłość to wierność i przywiązanie, ale trzeba też pamiętać że taka wielka i prawdziwa miłość to rzadkość i nie każdemu się przytrafia, przytrafia się to raczej osobom bardziej wrażliwym, a tak na co dzień mamy do czynienia z taką zwykłą, normalną, niezbyt silną miłością opartą często na sprawach materialnych albo na zwykłym dążeniu do tego by nie być samotnym. Jednym słowem miłość może być większa lub mniejsza, to zależy od tego jak się będzie między dwojgiem osób układać a taka wielka prawdziwa miłość to rzadkość

Gość taccacy
a czy ciebie cale zycie w piwnicy trzymali? tak sa normalni np. Papiez

Gość urabura
dziękuję za odpowiedź. Pewnie jeszcze nie spotkałam osoby, która mnie szczerze i mocno pokochała ;/

Gość c o t o z a
Nie wiem urabura czy jeszcze będziesz to czytać ale powiem Ci że być może i będzie ktoś kto naprawdę obdarzy Cię szczęściem ale nie licz na to że taka wielka miłość sama przyjdzie bo to się rzadko komu przytrafia albo może przytrafić się wtedy gdy na cokolwiek będzie już za późno, gdy będziesz już starą panną mającą żal do siebie i do świata za nieudane życie tym bardziej że czas płynie nieubłaganie i w końcu miną Twoje najlepsze lata. Nie można czekać na własne szczęście bo może się nigdy nie pojawić albo może pojawić się przelotnie i można nie zdążyć je uchwycić lecz o własne szczęście trzeba po prostu walczyć. I tutaj taka ważna zasada. Ważne jest to aby osoby w związku miały podobne lub nawet takie same charaktery, to jest - powtarzam - bardzo ważne. Jeśli będziesz w związku w którym partner będzie miał podobny do Twojego charakter to jest duża szansa na to że taki związek będzie udany a być może nawet naprawdę wywiąże się miłość. Natomiast związki w których partnerzy mają różne charaktery są związkami z reguły ( choć nie zawsze ) nieudanymi. Jak ocenić charakter danej osoby? Na to nie na reguły. To już każdy musi sam. To wszystko na ten temat, i tak dużo się rozpisałem; jeśli, urabura będziesz to czytać to pamiętaj: nie czekaj na szczęście lecz o nie walcz i staraj się poszukać takiego który będzie miał charakter podobny do Twojego, takiego co do którego charakteru nie będziesz mieć wątpliwości. Pozdrawiam.

Gość urabura
Dziękuję cotoza za odpowiedź, jestem tu na kafe dosyć często odkąd rozstałam się z facetem. Masz całkowitą rację, chyba już czas skończyć marudzić i wziąć się za siebie... jeszcze raz dzieki...