Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onaaazła

denerwuje mnie koleżanka

Polecane posty

Gość onaaazła

otóż moja najlepsza koleżanka się zakochała. ona wie, że nie lubie gadać o chłopakach itp., denerwuje mnie to. ostatnio też jestem sama i po prostu dołuje mnie jak ktos mi gada jaki to jest szczęśliwy. a ona ciągle nawija o nim, gadamy normalnie, smiejemy sie, a za chwile palnie jakies słowo o nim i później tylko "dobra nie ważne bo cie to denerwuje". Ale ja już wiem o co chodzi i cały humor mi mija. Na gg wysyła mi rozmowy, jak on to do niej słodko pisze, i do mnie wybacz, ale musiałam. Na nic moje gadanie, że mnie to dołuje, bo nie mam nikogo, a ona jakby specjalnie robiła mi na złość i pisała ciągle o tym. O czymkolwiek nie będziemy gadać, to i tak temat zejdzie na tego chłopaka. Mam już tego dość, kiedy ja byłam zakochana, to starałam się jak najmniej o tym gadac,. bo wiedziałam ze też ją to denerwuje. Co mnie obchodzi, co on do niej pisze?! Czasami aż mam ochote juz wiecej jej nie widywac :/ nie wiem co mam robic, bo kiedy nie była zakochana, to byłysmy naprawde dobrymi kolezankami, i nie chce tego psuc, ale mam już dość jej gadania. pomóżcie :(

Gość zawiedziony1410
jak dorośniesz szczęscie przyjaciol nie bedzie Ci przeszkadzac

Gość a dlaczego
to moze kup jej odkurzacz?