Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

444555

nowy filmik z Los Angeles!!!! hurra!! zapraszam :)

Polecane posty

Gość Dżennifer
Ale dlaczego mamy oglądać Twoje życie? Mamy swoje.

Gość tam nie ma tzytzy
:(

Gość zimno ci a chodzisz w
sandalach, gdzie tu sens?

caluski rozsylam!!! tak sie ciesze ze moge sie podzielic tym co widzialam na spacerze!!!!

Gość hu9g7gt8oyh
dzięki Ella, zawsze miło Cię widzieć :-)

Gość Andy Jack Jr
Bardzo Cie kochamy tu i czekamy już na nowe filmiki.Odwiedź kiedyś Polskę.:)We love U !🌻👄❤️:classic_cool:

tez Was bardzo kocham!! bardzo! dzieki Wam nie czuje sie juz tu w ogole samotna - nagle mam grupe przyjaciol!! bede robic super filmiki dla Was !! caluski!

Gość Ask mi varum
Zwróciliście uwagę na pewne podobieństwo pomiędzy tą "szyszką na trawniku"a kupą jakiej zdjęcie wkleił tu swego czasu pravik91?Podobieństwo jest uderzające.:classic_cool:

Gość Razor Batista
Fajna milutka dziewczyna.Troszkę jakby na haju ale ok:)

ja nigdy sama sobie nie odpisuje! moze trudno uwierzyc ze tyle super ludzi tam jest ale prawda taka ze sa i robienie filmikow polskich jest dla mnie niesamowice wspanialym przezyciem wlasnie z powodu kochanych wodzow!!

Gość RAPRAPER
hurra marzyłem o tej chwili dziękuję

Gość Ania lol
Ale jesteście mili:O ELLA nie przejmuj się.Kochamy Cie❤️ Pozdrów kiedyś forum kafeteria i Przyjaciół z forum:)🌻

na pewno pozdrowie! w tym filmiku pozdrowilam tzn pogadalam do Kasi ktora jest jednym z pierwszych widzow na pewno do wielu osob w koncu zagadam! :)

Gość mialas o sobie cos opowiedziec
a wciaz milczysz na ten temat, mysle, ze wielu ogladajacych ciekawi, jak trafilas do USA, czym sie zajmujesz. jestes barwna postacia wiec na pewno fajniej by sie ogladalo wiedzac cos o autorce filmikow:)

Kasia jest chyba z kafeterii ale nie pamietam jaki u ma nick ale dodala mnie na facebooka! pomimo ze liczba widzow rosnie ja pamietam bardzo wiele osob i bede pamiaetac i z wieloma juz sie przyjaznie i jest super!

na pewno opowiem ale potrzebuje troszke czasu - bo ja wszystko chce wygadac a do tego potrzebuje wiecej czasu jak w zyciu - otwierasz sie jak poznasz kogos lepiej i dluzej - tak naturalnie :)

ja ogladam caly czas twoje filmiki ale niesamowicie mnie tez interesuje jak tam trafilas, jak dlugo jestes:) Poki co wiemy tylko, ze wczesniej w NY mieszkalas. Mysle, ze wiele osob zaciekawiloby jakbys na poczatku kazdego filmiku zdradzala co nieco o sobie;) Nie wszystko na raz, ale tak po trochu:)

ma to tylko odrobine wspolnego z los angeles - reszta to moj humor - mam juz filmiki na angielskim kanale i sporo widzow i tez pokazuje gdzie mieszkam to nie sa filmiki o usa ale o moim zyciu akurat teraz jestem w La wiec pokazuje miasto i mozna zobaczyc no ale takie szyszki to ja pamietam zbieralam w polsce! ha ha

Hej Ella ;) Nowy filmik ok, chętnie odwiedzam z Tobą stare kąty ;) Chyba się wzruszyłam. Pozdrawiam!

ojej !!! super pomysl!!! zamiast pytania odpwoiedzi w kazdym filmiku bede odrobine o sobie po trochu!! bardzo dziekuje za pomysl... :) :)

Gość ihhmbmv
ja bym zrobił interesa tam oberwał cytryny , zamontował seturatora i kręcił lemoniadę furorę bym zrobił amerykańcom

wlasnie o to mi chodzi:) W kazdym filmiku powiedz cos o sobie, powolutku opowiadaj swoja historie, co lubisz, czym sie interesujesz. Juz wiemy np. jaki sok lubisz:D To teraz zdradz nam wiecej:) I tak po trochu coraz wiecej, a na pewno bedzie to wszystkich bardziej przyciagac. Powodzenia;)

musze nakrecic wiecej tutaj inne jadalne sprawy rosna! ciekawe co bys zrobil z tymi w przyszlych filmikach!! ha ha

tak no i jestescie takimi dobrymi obserwatorami ze juz ktos sie zorientowal ze jestem prawie weganka :) nawet jeszcze tego nie zdarzylam powiedziec ha ha

ewentualnie pozdrowie wszytskich w filmikach! aaah ! bede pozdrawiac!! :)