Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wstyd mi

czy wstydzilibyście się iść ze święconką, którąmusielibyście przykryć serwetem

Polecane posty

Gość wstyd mi

poskładanym (to taki serwet na mały stół) nie mam niestety takiej małej serwetki a chcę iść i wstyd mi bardzo :(

Gość w sklepie robisz?
rzeczywiście jest się czego wstydzić, kolejna kretynka:(

Gość kjhytgrfedsw
nie bierz serweta...ja ide z odkrytym koszyczkiem..

Gość wstyd mi
z odkrytym podobno nie powinno się chodzić chociać nie wiem dlaczego ale wstydzilibyście się tak iść? serwet jest biały

Gość sacndskjdckszc
TO TRZEBA BYŁO KUPIC MNIEJSZA SERWETKĘ BARANIE!

Gość wstyd mi
jasne, że trzeba było kupić ale po pierwsze miałam troche problemów przez ostatnie 2 tygodnie i zapomniałam o tym a po drugie teraz to nawet nie mam pieniędzy (z tym wiązały się problemy, i wiąża się dalej). Nie musicie mi tłumaczyć co mogłam zrobić kiedyś itd. mnie chodzi tylko o to czy wam byłoby głupio iść z takim przykryciem.

Gość kasiulinkaaaaaaaaa
przed Bogiem wstydu nie ma z serwetu ! ważne że poświęcisz :) idz i nie patrz na ludzi idiotów :) Wesołych Świąt ! :*

Gość GretaBarbo
ale do kurfy nędzy co to jest serwet?????? Przez całe życie żyłam w błogiej nieświadomości, że serweta jest rodzaju żeńskiego!!!

Gość sacndskjdckszc
TAKA SERWETKA W MARKECIE, NP W BIEDRONCE KOSZTUJE NIECAŁE 10 ZŁ. NIE MOZESZ PRZYKRYC NP PAPIEROWA? SA TERAZ TAKIE ŁADNE, WIEKSZE W MOTYWY CZESTO ZWIAZANE ZE SWIETAMI. JA CHODZE AWSZE Z ZAKRYTYM KOSZYKIEM A TO DLATEGO, ZE IDAC DO KOSCIOLA MUSZE PRZEJSC PRZE RUCHLIWA ULICE, JAK POMYSLE, ZE DO KOSZYKA Z JEDZENIEM WPADNIE MI JAKIS SYF TO ROBI MI SIE NIEDOBRZE. ALE ODKRYTY KOSZYK TO ZADEN OBCIACH, PRZYSTROJ GO LADNE I GIT

Gość kasiulinkaaaaaaaaa
serwet- taka większa serwetka MATOLE :)

Gość polonistka z wyboru
serwet? a co to takiego? słyszałam, że jest serweta, żeńska forma

Gość fikolajka
wytnij serwetke z serwetu

Gość sacndskjdckszc
kasiulinkaaaaaaaaa TA, PRZED BOGIEM WSTYDU NIE MA ZE IDZISZ Z ODKRYTYM KOSZYKIEM, TAK SAMO JAK NIE MA WSTYDU, ŻE SWIECENIE TO POGANSKI ZWYCZAJ :-)

Gość wstyd mi
święcić idziemy za pół godziny więc nie dam rady nic kupić ani zrobić serwet - serwetka - to teraz takie ważne? zastanawiam się po co ludzie udzielają się w niektóych tematach jeśli nie mają nic do powiedzenia w sprawie, której temat dotyczy kasiulinkaaaaaaaaa - ja Tobie również życzę Wesołych Świąt i postaram się nie przejmować i jakoś to przebrnąć :)

Gość przykryj papierowa serwetka
tylko jakos zaczep zeby nie zwialo, i przykryj jakas galazka

Gość wstyd mi
nie mogę jej pociąć bo może mi się przydać na mój stół

Gość wstyd mi
koszyk ma takie wypustki o które mogę zaczepić tą serwetę i pewnie tak zrobię, po prostu troche mi głupio przed ludźmi :(

Gość fikolajka
masakra żeby nie mieć ani jednej serwetki w domu albo kawalka bialego materiału jakoś mi się wierzyć nie chce

Gość GretaBarbo
serwetka - niewielka serweta - większa lub całkiem duża a nie ma czegoś takiego jak serwet, może być ewentualnie obrus!

Gość przykryj papierowa serwetka
wiesz tak naprawdę to ile ludzi tyle pomyslow na koszyk ;) jak serio zle sie czujesz z ta duza serweta to mozesz przykrys plocienna serwetka jesli masz czy chusteczka materialowa, ewentualnie papierowa serwetka, mysle ze generalnie ludzie nie beda sie przygladac Twojemu koszykowi, przyjda tylko odbebnic swiecenie i do domu...

Gość wstyd mi
ja mam tylko taką maleńką serwetkę nadającą się na koszyczek ale jest wielkości rozłożonej chusteczki do nosa i mi nie wystarczy na mój koszyk, jest chyba ze 3 razy szerszy niż ta płócienna serwetka chyba pozostaje mi zrobić tym co mam i iść i jakoś się nie przejmować

Gość serwet co to kurna jest
skad jestes autorko ,bo ja z dolnego slasku i w zyciu nie slyszalam slowa serwet- piszesz ze na stol -czyli chodzi ci o obrus? ja znam tylko serwetka i obrus.............

Ja to się w ogóle chyba jeszcze nie obudziłam, bo przeczytałam " czy wstydzilibyście się iść ze święconką, którą musielibyście przykryć SWETREM" :O

Gość wstyd mi
podnoszę dałam zdjęcia możecie mi powiedzieć czy głupio byłoby wam iść w ten sposób?

Gość wstyd mi
wszyscy tak uważacie?

Gość czy ty jesteś jakaś
pierrdolnięta??? jak tak będziesz zwracać uwagę na opinie innych to dostaniesz pierrdolca :classic_cool:

Gość wstyd mi
po prostu chciałam wiedzieć, nie mam nic innego więc muszę tak iść ale wiem, że to chyba nie bardzo wypada, z drugiej strony wiem, że niektórzy ludzie u nas przychodzą nawet z reklamówkami więc chyba tak najgorzej nei wypadam, nie wiem

Gość GretaBarbo
ja pier.dolę dziewczyno otrząśnij się wreszcie!!! Czy dla ciebie kryterium wartości święconki jest to czy wypada czy nie? I czy nie będzie "wstyd"? Że też takie pustaki po świecie chodzą!!!

Gość dzis ja wygram
zloz po prostu "ten serwet" i przykryj koszyczek. Nie owijaj go :)