Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lalabumbum

apel do zabawnych chlopcow

Polecane posty

Gość lalabumbum

Dajcie spokoj z tym sciemnianiem ,celem zdobycia 3 bazy.Nikt sie na to nie lapie:D Czy Wy naprawde myslicie,ze 'kocham Cie,jestes piekna' dziala?;) A tak przy okazji swiat...ludzie,jakis sprawdzony przepis na salatele macie?To dajcie:)

Gość Baron Justin de Vcipeval
lalabumbum na ciebie pewnie nie dziala bo jestes brzydka wiec od razu widac scieme a brzydkiej nie mozna tez kochac dlatego tez brzydkie nie powinny wybrzydzac tylko dawac od razu i bez oporow

Gość lalabumbum
Widze,ze nalezycie do tej smiesznej grupki?Przejmujecie sie moim powodzeniem i zyciem seksualnym?Wzruszylam sie;) Nie jest moja wina,ze jestescie zakompleksieni i zamiast normalnie sie wyslowic,uskuteczniacie dziwne podchody.Ubaw po pachy:D

Gość Baron Justin de Vcipeval
ja tam zadnych podchodow nie uskuteczniam pytam sie po prostu i zwykle na pierwszej randce rucham a czasami sie nie pytam tylko od razu macam zadziwiajace jak to czesto dziala (nie pisze tu o nacpanych ani pijanych babach)

Gość lalabumbum
ja na pierwszej randce robię co najwyżej laskę, trzeba się szanować :)

Gość lalabumbumbum
To gratuluje.Moj apel skierowany byl do 'zabawnych chlopcow'. drogi podszywie...jesli mam na to ochote to robie.jakis problem?