Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Azderka

Czy ja jestem biseksualna?

Polecane posty

Gość Azderka

Wiem ze bylo duzo takich pytan ale zalozone dawno temu wiec nie wiem czy ktos by tam odpisal. Otoz jak pytanie brzmi, nie jestem pewna mojej orientacji. Mimo ze mam dopiero 17 lat to wiem ze to nie jest przelotnie W szkole mam taka kolezanke, ze nie potradie sie przy niej skupic. Jak ja widze to od razu ponosi mnie fantazja... Tak sie w niej zakochalam ze moglabym jej sluchac i na nia patrzyc non stop. Czuje ze mnie podnieca. I tak sie zastanawiam czy mam tak tylko do niej bo czytalam ze niektore hetero kobiety tez czasami spojrza na inne kobiety. Ale jak tak sie zastanowie, to juz jak bylam mala to tez czulam jakis pociag fizyczy. Mialam lat 7-12 jak mieszkalysmy w tym samym miescie, poznie musialam sie wyprowadzic. Przez te 6 lat bliskiej znajomosci darzylam ta przyjaciolke pewnym uczuciem. Zawsze myslalam ze to przyjazb ale wiem ze to bylo cos wiecej, pociagala mnie i nawet pare razy mi sie snila... wiecie o co chodzi. Czesto spogladam na rozne dziewczyny ale nie w taki "normalny sposob" tylko tak jak hetero dziewczyna patrzy na ladnych chlopcow... Mimo tego wszyskiego, chlopacy tez mnie pociagaja. Jaka jet moja orientacja, czy ktos mi powie. To nie jest przelotnie, bo uswiadomilam sobie ze mam tak od dziecka.

Gość Azderka
Nikt i nic nie poradzi? ;(

Gość tez bi a raczej les
Jestes bi. Ale czy to jakis problem?