Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość treleleleludki

zbyt mloda dziewczyna?

Polecane posty

Gość treleleleludki

studiuje na 2 roku i mam na oku pewna dziewczyne tylko problem tkwi w tym ze ona chodzi do 3 kl gimnazjum. a wiec czy nie jest przypadkiem dla mnie za mloda? co powiedza np znajomi z roku jak sie dowiedza? albo rodzina? bo mam w jej wieku rodzenstwo i czy to nie bedzie zle wygladalo? albo jak ktos nas zobaczy na miescie to nie pomysli ze to moja siostra? czy wypada w moim wieku miec taka mloda dziewczyne? :)

Gość Azderka
A drugim roku czyli masz 20/21 lat a ona ma z 15/16. Niby roznica to tylko 4/5 ale moze to wygladac dziwnie, tym bardziej ze moga Cie wyzwac od pedofilow. A no i nie mozesz z nia uprawiac seksu bo moga Cie posadzic. Takze wiesz...

Różnica wieku nie jest jakaś wielka, ale biorąc pod uwagę jej wiek ktoś może się krzywo spojrzeć - oczywiście zakładając, że będzie wiedział ile ona ma lat. Poza tym za chwilę pójdzie do liceum i już to nie będzie nikogo tak razić. Bardziej powinno Cię zastanowić czy nie będzie problemu z różnicą w samym sposobie życia - inne problemy, inni znajomi, ona sama może być też jeszcze bardzo dziecinna (ale oczywiście nie musi!).

Gość treleleleludki
no ja mam 21 a ona 16. a z tego co wiem to prokurator sie interesuje jak jest ponizej 15 ;p

Gość OPWP
Chciałbym to zobaczyć jak będziesz ją podrywać..

Gość Kinia;*
Czy wypada? Przecież Miłośc nie wybiera. Kochasz, ale zrezygnujesz bo wiek? Co powiedzą, to nie ich sprawa, ważne, że wy bedziecie szczęśliwi. Poza tym zaraz pójdzie do liceum i będzie jak najbardziej ok.

Gość ert45y65
Ja jestem starszy i pogoba mi się 15-latka. Co w tym złego. Innymi ludźmi nie ma co sie przejmować.

Gość cruz nam szkodzi
moze jest es wybitnie uzdolniony,m i juz studiujesz a ona jest normalnie uzdolniona i jest w gimnazjum ile masz lat?

Gość cruz nam szkodzi
an prawde ile masz lat?

Gość cruz nam szkodzi
bo ja mam 3000lat i zyjWelcome to nginx!

Gość vcb
Ja jak miałam 16 lat, to byłam z 21 latkiem. Na litość boską, tak pstro, jak on miał w głowie... :D Zerwałam, odczekałam 1,5 roku i chwilę przed osiemnastką znalazłam sobie 25 latka. To dużo zależy od dziewczyny, paradoksalnie ten starszy może okazać się mniej dojrzały ;)