Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dedera

Ida swieta a moj maz

Polecane posty

Gość dedera

Ida swieta a moj maz nieodzywa sie do mnie trzeci dzien. Jest na mnie obrazony bo bylam u kolezanki w wrocilam pijana. Co robic. Brzuch mnie boli ze strachu

Gość Evelin7046
ja bym sie dupa odwrocila skoro on jest zly bo sobie wypilas to troche chore i nie on ma racje tylko Ty . Podnies glowe i pokaz mu ze masz w dupie jego laske czy usiadzie z Toba przy stole przeciez nic nie zrobilas ;/ ,.,,

Gość dedera
dzieki ale on jest taki uparty baran ze nie wiem ile to porwa. Atmosfera do bani.

Gość hahhhahahahahahaha:D Padłam:D
ty słuchaj tu kobieto.... jest tutaj autorka tematu o pseudonimie wkurw... która pisze o swoim narzeczonym na ktrego się pogniewała i o jego psosobaxh jak ją przeprasza

tylko mnie tez złości to, że on każdą naszą kłótnię obraca w żart nie amiętam kiedy z nim ostatnio rozmawiałam powaznie na temat kłotni... ostatnio wziął się na taki sposób: "Oj jaka jestem obrażona, pokaż jak się aniołki śmieją.. oj nie smieją się. a księżniczki jak się śmieją" i zaczynam się śmiać :/ drugi jego sposób... bierze mnie na ręce, kładzie na łóżko i zaczynam łaskotać i mówi tak: "jak się ząsmiejesz to znaczy że już nie jesteą ogniewana" no i oczywiście że się zaśmieję bo mam łaskotki a on wtedy : "ojej jak ja sięszybko odbraziłam, chyba go bardzo kocham skoro się tak krótko gniewam" i mnie całuje na siłę... heh... a

moze spróbuj tak? żartem? co to za powód wogóle?? mcie dzieci?

Gość nie słuchaj tego znawcy od
u mnie trwało ponad miesiąc :D musisz być twarda i mu nie ustępować. on rzuca fochem, bo wie, że Ty wyciągniesz rękę na zgodę. powiedz, kto po kłótni zazwyczaj szuka kontaktu? aha, coś jeszcze. to nie jest normalne, że ze strachu przed jego gniewem boli Cię brzuch. jesteś prawdopodobnie ofiarą obsesyjnej miłości.

aha, czyli to w porządku jak kobieta wychodzi do koleżanki i przychodzi nawalona? I jeszcze ma głowę wysoko trzymać? Może niech się najpierw nauczy prosto chodzić po takich wizytach, potem pogadamy o poprawnej posturze.

Gość cruz nam szkodzi
a może zabładzimy i nie przyjdziemy

tak, to normalne, jeżeli zdarza się od wielkiego dzwonu. nienormalne jest natomiast wymuszanie milczeniem- bierna agresja.

Równie dobrze facet może być nadal wściekły i nie mieć ochoty z nią rozmawiać. Więc uszy po sobie i niech czeka aż mu przejdzie. Swoją drogą, przerażają mnie wasze standardy normalności.

uszy po sobie to może położyć pies. facet jest niezrównoważony emocjonalnie, skoro kara żonę milczeniem i obrażaniem się. koniec, kropka.

nie dobrali się wcale :) autorko, jak Twój mąż na co dzień Cię traktuje? często się obraża? kto w waszym domu ma decydujące zdanie?

jakby się często obrażał to nie wróciłaby pijana. Owszem, facet zachowuje się infantylnie, ale co ma zrobić? W kółko powtarzać, ze nadal jest zły/smutny bo wróciła pijana? Oboje są siebie warci.

a skąd wiesz, że w kółko? co to za nadinterpetacja? wystarczyłoby, gdyby powiedział: "słuchaj, nie podoba mi się Twoje zachowanie. chciałby, żebyś ograniczyła takie wypady, a przede wszystkim ilość wypijanego alkoholu" tak postępują ludzie dojrzali.

Gość cruz nam szkodzi
bedzie mLio to przyjdziemy

Nie, że ona ciągle przychodzi pijana, tylko, że on póki jest zły może zwyczajnie nie mieć ochoty z nią rozmawiać. To jak postępują ludzie dojrzali to kwestia mocno subiektywna, poza tym są takie sytuacje gdzie jednak dana osoba ma gdzieś to jak wygląda jej zachowanie z boku. Autorka pewnie sama wie najlepiej co stoi za jego fochem - może ma ostre zdanie na temat ludzi upijających się, nawet bardzo okazyjnie i doskonale wiedziała, że to się tak skończy? Poza tym nie wiesz też w jakim stanie tak naprawdę przyszła i jak to wyglądało ze strony faceta. Niech mu da trochę ochłonąć, wtedy pogadają.

w jednym się zgadzamy- niech da mu "ochłonąć", czyli dojść do używania rozumu. on sam musi chcieć z nią porozmawiać. a ona, do tego czasu, powinna go olać i zająć się sobą.