Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Firlejka85

Wybaczenie zdrady - żałujecie?

Polecane posty

Gość Firlejka85

Mam zapytanie do kobiet które zostały zdradzone- czy któraś z was wybaczyła i tego nie żałuje? Czy daliście sobie drugą szansę i teraz możecie powiedzieć "było warto"....? Potwornie bije się z myślami, bo mam 6 lat wycięte z życia :(

bardzo ci wspolczuje:( ale ja zdrady bym nie wybaczyla nigdy, poprostu wiem ze wracala bym do tego przez caly czas i cierpiala, wolala bym sie odciac od fagasa i od tych mysli

Gość Firlejka85
Calluna a możesz coś więcej napisać? :( Akurat nie krochmaliłam koszul... ale fakt, nie maił ze mną najgorzej :(

CZEMU nie krochmaliłaś koszul? dlaczego sądzisz że nie było najgorzej? może rutyna sie wkradła

Gość ala44444
nie... gdybym nie wybaczyła to bym zwariowała ale zrobiłam to dla siebie, nie dla niego on miał w dupie moje wybaczenie :D, bzykał w tym czasie którąz z kolei :D

Rutyna ...zalezy co nazwiesz rutyną.. on sie ostatnio w ogóle nie starał.. zwalał wine na mnie jak tam teraz na to spojrzę z boku/... miał inna dupę na boku

Gość druganowaszansa
jesli kochasz... to zaryzykuj - potem mozesz zalowac ze nie dalas drugiej szansy