pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Kwiecień 7, 2012 piwo, piersióweczkę, mini wiśniówkę, paczkę szlugów i trochę zioła. i poświęciłam to ))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wykąpałam się Napisano Kwiecień 7, 2012 szacuneczek jutro obowiązkowo na śniadanko. zazdraszczam nawet Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ufaszonn 0 Napisano Kwiecień 7, 2012 oho a ja martwego płoda. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość poszdrawiam środkowym palcem Napisano Kwiecień 7, 2012 potem modliłam się w konfesjonale do krzyża naszego proboszcza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Proszek do prania 0 Napisano Kwiecień 7, 2012 Twoje tematy są żenujące.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jajakoszeczarownice 0 Napisano Kwiecień 7, 2012 ŚwieRZość jest najważniejsza ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Kwiecień 7, 2012 jakie jutro kurva. dzisiaj to skonsumuję. zaraz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Kwiecień 7, 2012 proszek wykoorwiay mje stąd z tym swoim świeRZutkim zblazowanym ryłem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wesolych swiat.. Napisano Kwiecień 7, 2012 proszek masz ladne wlosy:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jajakoszeczarownice 0 Napisano Kwiecień 7, 2012 Dziewczyno od świeRZości, masz na ścianie rysunek? Rysujesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość HEEEJJ Napisano Kwiecień 7, 2012 O KTÓREJ GODZ JECIE ŚNIADANIE WIELKANOCNE?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zapomniałaś o Napisano Kwiecień 7, 2012 wibratorze! teraz będziesz żyć w grzechu :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pancerna kołdora 0 Napisano Kwiecień 7, 2012 Ja po drodze znalazłam fajkę, a jako iż nie miałam kieszeni, to go koszyka ją :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Kwiecień 7, 2012 dla mnie nie ma czegoś takiego jak "grzech". no chyba, że kolega o imieniu Grzesiek ))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach