Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mamam od kilkunastu dni :(

Chyba zbyt młoda na macierzyństwo.. nie radzę sobie.To wszystko mnie przerasta!

Polecane posty

Gość znak zapytaniaaaaaaa
szkoda, chcialam pomoc

daj do siebie np gg, chyba mam pomysl:)

Gość taka sobie ja jestem
hej autorko:D wiesz co ja tez mialam podobna sytuacje do Ciebie, ciaza a po urodzeniu chlopak zwial.jesli chcesz to podaj swoje gg mozemy porozmawiac o tym:D moze cos Ci doradze;p

Gość taka sobie ja jestem
ja tez jestem z war-maz:D znak zapytaniaaaaaaa - ile masz lat? ja czesto bywam w olsztynie:D mam tam rodzine:D

28, obecnie nie ma mnie w olsztyynie, meiszkam za granica:)

Gość ktos tam wczesniej
napisała - "nie myśl na przyszłość". Własnie ze myśl! Jak nie pójdziesz do szkoły to nie bedziesz miała ubezpieczenia, a przy okazji Twoja Mała też nie bedzie miała. MUSISZ sie gdzies zapisać!

moze sobie wykupic:) nie musisz byc w UP:)

Gość FEWFREGT4R5TG54T54
CO "TY TAM WYZEJ" PISZESZ ZA BZDURY-DZIECKO JEST OBJETE DARMOWYCH UBEZPIECZENIEM AZ DO 18 R. Ż, WEJDZ NA STRONE NFZ I POCZYTAJ!!!!

Hej Dziewczyny. Chyba znalazłam Panią do opieki nad Córeczką . Była dzisiaj u nas,dogadałyśmy się w każdej kwestii. Pani w średnim wieku,bardzo ciepła,sympatyczna,a najlepsze jest to,że mieszka ulicę dalej od nas. Mówiłam jej z grubsza jaką mam sytuację i mówiła,że nie ma problemu,że może Małą się zajmować albo u Nas albo u Niej i że ma doświadczenie bo wychowała 5 swoich dzieci i opiekowała sie niedawno wnuczka 3 lata,ale jej wnuczka do przedszkola poszła . Nawet nie wiecie jak się cieszę,jest mi tak lżeeej..

Kochane,ja się odezwę jutro,bo mała juz śpi to mam okazję troszkę się pouczyc jeszcze. Miłego wieczorku ;)

bądź dzielna, masz kasę a to już wystarczy by wszystko zorganizować ;) zobaczysz poradzisz sobie, a Twoje dziecko będzie dumne, że ma taką dzielną i mądrą mamę ;) powodzenia i dużo szczęścia życzę ;)

Gość jhajdh
Jestem z Ciebie dumna.

Gość Mamam od kilkunastu dni :)
Dziękuję dziewczyny serdecznie! Większa część materiału powtórzona,Mała tylko budziła się na karmienie,przewijanie i dalej spała,a mama się pouczyła trochę :) Zaczęłam wierzyć,że mi się jakoś poukłada :)

Gość dedefewfergfretfg
tak bardzo się cieszę i tak jak mówiłam zobaczysz, ze wszystko sie pouklada.... tylko szkoda, ze ten kontakt emocjonalny z Twoimi rodzicami jest taki słaby, ze nie widzieli wnuczki......czy oni Tacy zawsze byli tzn nie poswiecali ci swojego czasu to zmienialo jak zaszlas w ciaze???moze ty do nich pojedziesz skoro oni nie maja czasu

Gość dedefewfergfretfg
zycze Tobie i coreczce wesolych swiat:)

Moi rodzice oni zawsze tacy byli,to ludzie "biznesu" dla nich zawsze liczyły sie tylko kontakty,bankiety,przyjecia. Ja nawet jako dziecko zawsze zostawałam z jakas opiekunka a oni sobie szli na zabawe,nigdy z nimi nie miałam dobrego kontaktu,a prawdzwa wojna zaczęła sie jak poszłam do liceum na profil biol-chem a nie na społeczno-prawy. Oni chcieli zebym podzieliła ich los i została prawnikiem,ja chce być lekarzem. Chciałabym do nich iść,ale jakoś nie mogę :( .

Dziękuje,my również życzymy WESOŁYCH :)!

Gość szczesliwa mama!
nie oddawaj tego dziecka! zobaczysz jak szybko urośnie i zajmiesz się swoim życiem również! jesteś jeszcze młoda, masz całe życie przed sobą i Twoje dziecko też! masz teraz gorsze dni, ale to minie, a jeśli oddasz ją, to będziesz tego żałowała! być może poznasz i pokochasz faceta, który się Wami zaopiekuje. finansowo dajesz radę, więc to najważniejsze, że masz za co wychować dziecko, nieważne z jakiego źródła są pieniądze! trzymaj się! życzę wesołych, zdrowych i spokojnych Świąt! walcz i nie poddawaj się, masz piękne zdrowe i wspaniałe dziecko i dla niego też żyjesz, to Ty powołałaś je na świat, więc nie bądź samolubna i nie oddawaj go! to, że ojciec zwiał, nie znaczy, że i Ty masz zwiać, trzeba pokonywać trudności losu, życie jest za piękne, żeby je sobie marnować....pozdrawiam - też młoda mama!