Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przygnębieniee

To przygnebiające dla faceta jak wie, że nie ma szans na ładną dziewczynę

Polecane posty

Gość safsafdsafds35
Każda niby chce miłego romantyka, a dziwnym trafem szaleje za cwaniakami pijącymi w klubach, mającymi wiele "koleżanek", wiele zwiazków tid. nie, nie każda marzy o romantycznym nudziarzu ,nie uogólniaj bo ile kobiet tyle ideałów. ty sobie coś uroiłeś i na podstawie tych urojeń głosisz prawdę o kobietach .:)

Gość do bo taka jestem
sdsdxz Szkoda Twoich nerwów, ten chłopak jest tutaj jak troll. Napisałam, że np. chcę by mój partner kochał zwierzęta bo taka dawna sympatia ze szkolnych czasów znęcała się nad zwierzętami. Np. żeby lubił sport - bo byśmy mogli coś uprawiać razem. Nie piję alkoholu a on mi wmawia, że chodze po barach. Looooser to chyba myśli, że on jest tym ideałem, którego szukają Polki. Patrząc na takie przypadki jak on jestem za aborcją.

bo taka dawna sympatia ze szkolnych czasów znęcała się nad zwierzętami Następny kwiatek. :D Tępoto czy Ty czytasz, to co piszesz? Dlaczego on był Twoją sympatią, chociaż znęcał się nad zwierzętami? Dlatego, że był miłym i poukładanym chłopakiem. Czy dlatego, że był psycholem. Ja lubię zwierzęta, więc nie mam szans na kobietę. Ale jakbym się znęcał i był ruchaczem, to bym się nie mógł od nich opędzić.

Gość do loooooosera
wyciagnij wniosek jesli mowi ci o ideale to znaczy ze ty nim nie jestes tylko panna nie wie jak sie ciebie kulturalnie z randki pozbyc ups....zapomnialem ze ty nigdy nie byles na randce, wybacz

Wyciągnijcie wniosek: panny mówią o poukładanym romantyku, a tak na prawdę lecą na ruchaczy z klubów, cwaniaków, bawidamków, znęcających się.

Gość do bo taka jestem
" Looooser bo taka dawna sympatia ze szkolnych czasów znęcała się nad zwierzętami Następny kwiatek. Tępoto czy Ty czytasz, to co piszesz? Dlaczego on był Twoją sympatią, chociaż znęcał się nad zwierzętami? Dlatego, że był miłym i poukładanym chłopakiem. Czy dlatego, że był psycholem. Ja lubię zwierzęta, więc nie mam szans na kobietę. Ale jakbym się znęcał i był ruchaczem, to bym się nie mógł od nich opędzić. " Dlatego własnie że był miłym i poukładanym chłopakiem, był moją sympatią. Nie ma ludzi idealnych, może nie lubił zwierząt, wolno mu. Przynajmniej ja wyciągam wnioski na przyszłość. Nie pisz o czymś o czym nie masz pojęcia bo nigdy nie miałeś dziewczyny. Nie ma ideałów. Ale patrząc w lustro sam to najlepiej wiesz......... Ty lubisz zwierzeta ale to nie czyni Cię dobrym człowiekiem. Wystarczy poczytać parę Twoich wpisów.

Gość Luzer Ty dziadu
panny nie chca popieprzonych romantyków !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! my chemy prawdziwych samców, z testosteronem, zdrowych silnych mezczyzn, którzy nas obronią przed wilkiem w lesie a nie takich pedałków jak ty co siedzą z mamusią zarączkę i oglądają znaczki i lataja na msze zagladac pod kiecki ruchacz - i widac twoj kompleks, nigdy nie miales stosunku z kobieta wiec kazdy kto mial to ruchacz , zazdrosc ci zad sciska? nie dla psa kielbasa, przyzwyczajaj sie i kup sobie 365 technik samogwaltu, przyda sie

Gość sdsdxz
bo_taka_jestem i Looooser chyba wiele was łączy :D

Gość no cóż zalezy kto co rozumie
przez słowo romantyk :) Luzer który panicznie boi się zobaczyć pierożka z międzynóża nawijałby pannie o gołębiach pocztowych przez rok, aż jej się odechce seksu bo on siuraka małego ma Romantyk z prawdziwego zdarzenia nie musi się starać, dwoić troić, po prostu to z niego emanuje - jest opiekuńczy i czuły nie na pokaz

Gość safsafdsafds35
panny mówią o poukładanym romantyku, a tak na prawdę lecą na ruchaczy z klubów, cwaniaków, bawidamków, znęcających się. haha zeby kogoś poznać trzeba na to czasu,masz się za spokojnego romantyka,ale wątpie by twoje siedzenie przed kompem ,lenistwo pociągało kobiety.

Gość he he he niezły bajer
Luzer jest z Wrocławia :)

Nie znęcam się nad kobietami i zwierzętami, więc nie mam szans na atrakcyjną kobietę. :(

bo_taka_jestem fuck! nic z tego nie wyjdzie Bogu dziękuj on ani ładny ani mądry

Jestem przystojny, inteligentny, wartościowy, dowcipny. Ale się nie znęcam i nie zdradzam. To mnie wyklucza.

Gość safsafdsafds35
Jestem przystojny, inteligentny, wartościowy, dowcipny. Ale się nie znęcam i nie zdradzam. To mnie wyklucza. dodaj,nie mam pracy ,zainteresowan,jestem prawikiem ,nie mam znajomych ,wykształcenia itd((((:classic_cool:))))

Looooser Jestem przystojny, inteligentny, wartościowy, dowcipny. Ale się nie znęcam i nie zdradzam. To mnie wyklucza. Ha ! HA ! Ha ! Ha ! Ha ! Ha ! HA ! :) :) :) majty mokre oj Luzer normalnie jak żyję takiego ćwoka nie spotkałem

Gość oj lusik
Looooser jest nieatrakcyjny, niezbyt mądry ( bez wykształcenia tylko wkleja to co w necie znajdzie ) nie ma pracy, nie ma pieniędzy i myśli, że jak karmi koty to drugi Jezus, jest chamski co widac w jego postach, ograniczony, narcyz- erotoman