Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przygnębieniee

To przygnebiające dla faceta jak wie, że nie ma szans na ładną dziewczynę

Polecane posty

Gość do bo taka jestem
Mój ideał: - kocha zwierzęta - ma swoje pasje i nie trzyma się kurczowo spódnicy - szanuje ludzi bez względu na wykształcenie, pochodzenie, stan posiadania - jest opoką - jest cierpliwy, czuły, mądry - jest skromny i ma poczucie humoru - lubi sport - jest silny - wspiera mnie dobrą radą - ma poczucie humoru Podziwiam także mężczyzn wszechstronnie utalentowanych, którzy zarażają optymizmem do życia, ciężko pracują i mają silny kręgosłup moralny - miły dla oka wygląd to dodatkowy atut Nie interesuje mnie jego konto, samochód i koneksje. Jestem wesołą dziewczyną z wieloma pomysłami która chce podróżować, naprawiać świat pomagać ludziom. Niestety przyciągam mężczyzn szukających drugiej " mamusi " , mężczyzn z nałogami, takich któzy podcinają mi skrzydła albo wyśmiewają plany na życie. Nie chcę by to zabrzmiało nieskormnie ale zdaniem znajomych jestem bardzo ładna. Pewnie gdybym klęła, piła piwsko z gwintu, miałą tatuaż, kolczyk w języku i zachowywała się wyzywająco mężczyźni padaliby jak muchy.

aha to twoje warunki na faceta sa ok a moje juz nie? uwazasz sie za lepsza ode mnie, bo juz naprawde nie rozumiem o co ci chodzi?

Gość do bo taka jestem
Nigdzie nie napisałam, że czuję się lepsza. Tylko wymieniłam warunki. I tyle.Po prostu jeśli ktoś pisze, że chciałby mieć partnera bo go pociąga wygląd - jest krytykowany, że opiera się na walorach wizualnych. Jeśli docenia charakter - zarzuca mu się ściemę, że pewnie czeka na ksiecia. Tyle w temacie.

Gość coz rece opadaja
bo_taka_jestem jestes dziecinna i zakompleksiona dobrze ze fajni faceci od ciebie wieja :) :) bedzie wiecej dla normalnych babek pozdrawiam laski z rownym sufitem

Gość do bo_taka_jestem
pomyliłaś nicki, ja jestem facetem i mówię z góry, że bym Cię skreślił, nie chcę nawet myśleć, że moje dziecie będą mieć podobne przekonania do Twoich typu "znajdź sobie przystojnego o niebieskich oczach bla bla bla". Mówisz tak jakby wygląd był dla Ciebie najważniejszy. Chyba tylko totalny frajer chciałby ożenić z kimś kto kocha głównie ze względu na wygląd a nie za to jaką jest osobą.

do bo taka jestem Niestety przyciągam mężczyzn szukających drugiej " mamusi " , mężczyzn z nałogami, takich któzy podcinają mi skrzydła albo wyśmiewają plany na życie. " :D Nie przyciągasz, tylko tacy Ci się podobają, tacy cwaniacy, ruchacze, jak i innym kobietom zresztą. Tu jest to świetnie pokazane: http://demotywatory.pl/1865529

Gość piękni faceci i kobiety są
nudni. mnie pociąga na maksa umysł męzczyzny, uwielbiam jak mój narzeczony tłumaczy mi te swoje wszystkie zabawki w garażu i to jest szczere zainteresowanie, raz spotkałam chłopaka pięknego jak obrazek ale jak otworzył buzię - nie czarujmy się , piekni ludzie przewaznie sa zapatrzeni w siebie, prózni i fałszywi , umówią się jesli coś dostaną w zamian. Prawdziwe piekno emanuje z duszy człowieka, serca. To widac w jego ruchach, uśmiechu, spojrzeniu. Łądna lala nie pójdzie na dziką łąkę porośnięta kwiatami bo sobie ubrudzi obcasy . Często cukierkowy maczo jest z tobą na randce ale ogląda się za spódniczkami Jak siękogoś kocha to można się zdziwić, że po pewnym czasie podoba nam się w tej osobie coraz wiecej - dołeczek w policzku, odstające uszy ( kocham to ) czy zmarszczki wokół oczu. Jestem kobietą, dbam o siebie ale narzeczony kiedyś wyznał - co mnie wzruszyło - że kobiety nie powinny przejmowac się np. rozstępami, że prawdziwy mężczyzna cieszy się iż ukochana dała mu dziecko a tylko pozer wymaga żeby natychmiast wróciła do watgi sprzed ciązy i cały dzień chodziła w makijazu. A hemoroidy, żylaki, zmarszczki- czy liczy się tylko wygląd modelki/modela ? Wszyscy kiedyś będziemy starsi, bedziemy miec 3 zęy, brzydko pachnieć, na cóż męczyć się u boku lali / kena kiedy można przeżyć wspaniałe chwile z człowiekiem który ma bogata dusze a nie koniecznie bicepc 60 cm i śnieżnno białe zeby bo_taka_jestem - myśle, ze jak się zakochasz to inaczej spojrzysz na świat, miłości się nie szuka na siłę bo wtedy nie trudno o pomyłki, los nas nią obdarowuje z nienacka Czego Ci życzę.

to akurat nie była moja wypowiedź Looooser, ja takich nie przyciagam, ja przyciagam pasztetów, albo grubasów zakompleksionych albo innych pasztetów, którzy zakochuja sie we mnie od pierwszego wejrzenia :(

wszyscy spłyciliście moja wypowiedź, do tego ze wyszło, że szukam mega przystojniaka, a ja napisałam przecież ze chce aby moj facet miał pasję, za która podziwiałabym go... ale macie racje tylko pierwsza częśc wypowiedzi jest ważna, kurwa. :(

Gość madagaskar87
bo_taka_jestem Jesteś kobiecą wersją założyciela tego tematu i możesz być nawet piękna. Ale powiem Ci coś, nikogo to nie obchodzi :)

Gość do bo taka jestem
LoOoOsEr do bo taka jestem Niestety przyciągam mężczyzn szukających drugiej " mamusi " , mężczyzn z nałogami, takich któzy podcinają mi skrzydła albo wyśmiewają plany na życie. " To , że przyciągam takich wcale nie znaczy, że się z nimi wiąże. Niestety muszę ich przeganiać co wcale nie jest łatwe. Daruj sobie swoje psychologiczne wywody, ludzie śmieją się z Ciebie na tym forum. Idź się bawić gdzie indziej.

Do tej pomartańczy to było, co dziwnym trafem chce słodkiego romantyka, a "przyciąga" cwaniaków, ruchaczy. :D

Gość safsafdsafds35
bo_taka_jestem--niczego nie spłycamy,sama zaczęłąś zalić się ze chcesz ładnego a brzydkiego nie itd,nie oceniam lecisz na wyglad bedziesz kiedyś przez to wyć :)

Gość oj lusik
Nie przejmujcie sie Looooserem, to debil. Nawet czytać ze zrozumieniem nie potrafi. Dziewczyna pisze, że ktoś szuka w niej mamusi a on jej wmawia, że ona chce być mamusią. No tak Loooooser cycka swojej już się trzyma 30 lat :) I tak się trudno rozstać........

dobra kurwa mac, zdeptaliście mnie do granic mozliwości, jesteście z siebie zadowoleni? skoro nikogo nie obchodzi co mam do powiedzenia to przykro mi, myslałam, ze to ogólnodostepne forum na którym każdy moze sie wypowiedzieć, widać, inaczej to odebrałam. sorry.

Gość safsafdsafds35
idiotko przeczytaj swoje posty ze zrozumieniem,moze wtedy zorientujesz się dlaczego odbieramy cię jako pustą zakompleksioną idiotkę:)

Gość do bo taka jestem
Looooser Ty naprawdę jesteś chory. Masz jakieś rodzwojenie jaźni. Przyciągam np. chłopaków lubiących alkohol ( stąd nałogowcy ) sama nie piję. Więc gdzie tu " ruchacz i cwaniak " ? Szpanujesz, bo ktoś Ci pokazał, że jest strona taka jak Demotywatory ? Nie dziwię się, że żadna Cię nie chce.

Dziewczyna pisze, że ktoś szuka w niej mamusi a on jej wmawia, że ona chce być mamusią. Bo tak jest. Przecież tak ma prawie każda kobieta, albo i każda. Każda niby chce miłego romantyka, a dziwnym trafem szaleje za cwaniakami pijącymi w klubach, mającymi wiele "koleżanek", wiele zwiazków tid.

Gość Może Pasztet ale...
Z perspektywy czasu widzę że uroda naprawdę jest ulotna...ciacha ze średniej szkoły jakby trochę mniej apetyczne a ja przeciwnie z każdym rokiem jakby zmieniam się na korzyść i emanuję delikatnym acz niepokojącym seksapilem :)

Gość safsafdsafds35 - dokładnie
i do tego zakompleksioną i porywcza bo jak ktos sie sprzeciwi to ona od razu wpada w zlosc

Mówiłaś mi o swoim ideale. Opisywałaś pierwszego, więc dlaczego wylądowałaś w ramionach drugiego?

Gość hakuna matataa
luzer - wyp.........j stad eunuchu

Gość sdsdxz
looser wytłumaczę ci to łopatologicznie. Ona nie szaleje za takimi, to oni szaleją za nią. A ona ich spławia.

Gość oj lusik
Świata , Loooooser siedzi przed kompem. Jego topicki padają, nie dziwcie się, że pcha się z butami tam gdzie go nie chcą.

świetnie, jestem zakompleksiona nic nie warta pusta lalą która leci na mega przystojniaków :D coraz lepiej :D ;) czekam na więcej!