Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość otyła 17latka

Jak schudnąć 7 - 8kg

Polecane posty

Gość otyła 17latka

Wczoraj spotkałam się ze znajomymi w pizzerni i kolega bardzo mnie upokorzył stwierdził że spasłam się i wyglądam jak monstrun ważę 68kg/ 165cm będzie trudno?

Gość ej a kto to
ty chyba nie wiesz, co to jest otyłość:o

Co to za cham? Nie przejmuj się nim. Wcale nie jesteś gruba. Ty się masz czuć dobrze ze sobą. I chudnij tylko jeśli sama tego chcesz. Nigdy nie rób tego dla kogoś.

Gość otyła 17latka
wiem że cham - nie ulega wątpliwości rzecz w tym - zawsze byłam szczupła zawsze mama z babcia latały za mną że jestem blada i wychudzona i na bank mam białaczkę, zaburzenia żywności etc oczywiscie to nie była prawda przeszłam operację tarczycy - przyjmowałam leki i w ciągu pół rocznej kuracji przytyłam 13kg w październiku byłam na tygodniowym wyjezdzie w Egipcie - wazyłam 55kg po wczorajszym - coz bardzo przykro mi sie zrobilo borac pod uwage fakt ze po cichu podkochuje sie w nim ... ech brak slow we wtorek wykupie karnet na fitness - zamierzam sama na niego chodzic nie chce by ktokolwiek oprocz mnie wiedzial o moim odchudzaniu choc rodzice jak zobacza ze unikam jedzenia - wpadna w szal