Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ŻycieJestPiękne

Smierść kliniczna

Polecane posty

Gość KasiulkaJH.
Czytala ksiazke o chlopcu,ktory byl w Niebie ?

Gość ŻycieJestPiękne
Chłopak wezwal karetke o 5 nad ranem i wszedl ze mna do karetki , byl ze mna od samego pcozatki do konca bardzo to przezyl , zachowal cie bardzo dopowiedzialnie i mysle ze gdyby go przy mnie nie bylo nie poradzilabym sobie i umarlabym bo tylko to ze byl obok i trzymal mnie mocno za reke i krzyczal zebym cie obudzila dalo mi sile

Gość kuzwa;////
bedziesz za godzine?? prosze badz bo musze wyjsc a akurat teraz natrafilam na ten temat

Gość ŻycieJestPiękne
nie , nie czytalam , czytalam inna ksiazke o smierci klinicznej

Gość ŻycieJestPiękne
bede

Gość kuzwa;////
dzieki to do pozniej;*

Gość KasiulkaJH.
Zamieszcze Ci stronke,tam jest fg. tej ksiazki i mozna przeczytac troszke.Ksiazke niedawno cala przeczytalam. Zatwierdzona przez Kosciol,bo tam kupilam. Przepraszam,ze pisze chaotycznie,ale jestem bardzo zmeczona.

Gość ŻycieJestPiękne
dzidekuje pewnie rpzeczytam

Gość kuzwa;////
no hej i jak, jestes?? jak sie czulas jako dusza? w ogole jak tam wyglada "cialo"? jestes tylko swiadomoscia czy dalej sie zyje? nie doczytalam moze ale widzialas co z samobojcami? mam nadzieje ze mi odpowiesz:)

Gość ŻycieJestPiękne
jestem ty ?

Gość ŻycieJestPiękne
Moim zdaniem samobojcy nie pojda do nieba ale moge sie mylic , wiem ze jak umieralam to mialam wyrzuty sumienia i bardzo chcialam do mamy , a dzien wczesniej bardzo sie z nia poklucilam .... mysle ze cos takiego jak sie ma na sumieniu bardzo pozniej moze dzialac na dusze negatywnie .

Gość ŻycieJestPiękne
Ja bylam pol na pol jeszcze tu na ziemi a 2 noga jakby juz tam i bardzo mi sie tam podobalo , czulam sie bardzo spokojna i wiedzialam ze tak musi byc ze taka jest kolej rzeczy , cale zycie przeszlo mi przed oczami , pokazalo mi sie zycie od samego poczatku az do tego momentu jak lezalam w karetce pogotowia i widzialam smierc i to ze odejde a inni beda mnie juz tylko wspominac

Gość kuzwa;////
a widzialas cos oprocz tego nieba? jezusa? pieklo? powiedz wszystko co zapamietalas:)

Gość ŻycieJestPiękne
Widzialam tylko taki polokrag jasnego swiatla boga nie widzialam nikogo nie widzialam , czulam tylko ze tak jest naprawde cudownie ze tam niczego nie brakuje bylo to tylko uczucie ktore wypelnilo mnie cala w srodku

Gość ŻycieJestPiękne
Powiem ci tak siedzialam w domu z moim chlopakiem i nagle poczulam sie bardzo zle mowilam mu ze bardzo zle sie czuje zeby zadzwonil po pogotowie , ja juz wtedy czulam smierc , czulam ze bedzie ze mna zle , mdlalam co chwila on musial mnie cucic i ja w tych momentach wiedzialam ze umieram , pozniej nie pamietam nic , pozniej 2 razy dobudzili mnie w karetce widzialam twarz ratownika i mojego chlopaka pozniej znow odlecialam tak na dobre trwalo to ok 6 min tak mowil moj chlopak ze nie mogli mnie dobudzic ze tetno mialam 35 uderzen na minute serce prawie stanelo , a ja w tym momencie dotknelam nieba ale oni o tymk nie wiedzieli ja ich obserwowalam z gory i zastanawialam sie czy isc do nieba czy nie

Gość kuzwa;////
hmm to jak to jest ze jedni widza cos a drudzy nie.. tak jak Noxelia?? zazdroszcze Ci szczerze mowiac :)

Gość kuzwa;////
a widzialas siebie?? wygladalas tak jak teraz? a smierc to jest cos takiego jak zwykla utrata przytomnosc? ciekawie opowiadasz...a w oogole dziwne jest to,bo moja kolezanka przed smiercia juz na kilka dni mowila ze umrze.. nie wiem ..silna intuicja?

Gość kuzwa;////
przytomnosci*

Gość ŻycieJestPiękne
kazdy przezywa to inaczej zapewne , bo to gra uczuc nic wiecej , czulam ze tak musi byc ze to nic zlego , i faktycznei to nie jest niz zlego . nie ma sie co bac smierci . To w sumie fajne uczucie tylko swiadomosc ze zostawia sie tu bliskich i niepozalatwiane sprawy troche trapi ale tak to jest bardzo przyjemnie

Gość ŻycieJestPiękne
utrata rpzytomnosci to troche cos innego , bo przy utracie przytomnosci nie wiesz co sie wokol ciebie dzieje , tracisz swiadomosc i budzisz sie i nic nie pamietasz a tu wiesz co dookola ciebie inni lubie robili jak sie zachowywali itd , obserwujesz cala sytuacje z gory lub z boku , wiesz ze umierasz po prostu zdajesz sobie sprawe z tego ze to jest smierc a nie utrata przytomnosci to zupelnie cos innego

Gość kuzwa;////
ale chodzi mi o to czy bol jest taki jak przy utracie przytomnosci, tzn wiesz ucisk w klatce,mroczki przed oczami i ogolnie nieprzyjemne uczucie czy po prostu wiesz ze umierasz i tak jakby od razu bez wylaczenia swiadomosci jestes po tamtej stronie? sorry ze tak chaotycznie, mam nadzieje ze wiesz o co mi chodzi

Gość agfhg
nie wierze ,pewnie to sobie wszystko wmowilas :O

Gość kuzwa;////
wpadne pozniej:)

Gość ŻycieJestPiękne
wiem o co ci chodzi , nie ma zadnego bolu nic sie nie czuje